Cât costă o noapte de cazare, pe litoralul românesc. Prețurile au explodat, din iunie

Cât costă o noapte de cazare, pe litoralul românesc. Prețurile au explodat, din iunie

Află cât costă o noapte de cazare, pe litoralul românesc. Vin sărbătoarea e Rusalii, iar hotelierii au pregătit oferte relativ bune. În mare parte, însă, prețurile pentru un sejur de trei nopți au explodat.

Cât costă o noapte de cazare, pe litoralul românesc

Intrăm în plin sezon estival, așa că e de așteptat ca prețurile de pe litoralul românesc să fie colosale, atât la cazare, cât și la restaurante, baruri și cluburi. Românii vor avea un weekend prelungit și de această dată, pentru că a doua zi de Rusalii va cădea luni, 17 iunie. Astfel, românii își pot face planuri pentru o mică escapadă la mare.

Dacă nu ți-ai planificat din timp mini-vacanța la mare de Rusalii, va trebui să scoți ceva mai mulți bani din buzunar pentru trei nopți de cazare. Asta, desigur, doar dacă dorești să începi sezonul estival pe litoralul românesc. Noi îți dezvăluim câteva prețuri orientative pe care o să le găsești în această perioadă.

Cât costă o noapte de cazare, pe litoralul românesc. Prețurile au explodat, din iunie

În stațiunea Mamaia, te poți caza la hotelul Iaki (4 stele), unde există o ofertă oarecum tentantă: un sejur de trei nopți care costă 1.550 de lei de persoană, pachet în care sunt incluse micul dejun, prânzul, cina. În plus, ai și SPA, piscină, jacuzzi, masaj, terapii, etc.

Dacă ai copil mic, până în trei ani, sejurul pentru el este gratuit. PEntru copii cu vârste cuprinse între trei și 12 ani, sejurul costă 700 de lei. Există și posibilitatea de a-ți lărgi spațiul de cazare. În general, cam pentru orice cameră în plus pe care o rezervi, mai trebuie să scoți din buzunar vreo 300 de lei sau chiar mai mult, în funcție de confort.

Cât costă o noapte de cazare în afara ofertei de Rusalii

Prețurile încep să fie din ce în ce mai piperate din momentul în care se termină mini-vacanța de Rusalii și începe sezonul estival obișnuit. Hotelurile de pe litoralul românesc au crescut prețurile parcă mai mult ca niciodată anul acesta.

Dacă vrei să te cazezi la mare, pentru trei nopți, două persoane, prețul începe de la vreo 2.500 de lei, dar sar lejer de 3.000 de lei, în funcție de facilitățile pe care le vrei și de confort. Prețurile se vor menține la cote înalte chiar și după ce vom ieși, calendaristic, din vară, adică până în septembrie inclusiv.

În Mamaia Nord este, de asemenea foarte scump, mai ales că este o zonă, cum se spune, de fițe, o zonă a cluburilor de lux. Aici, o cameră dublă poate să coste și 700 de lei pe noapte (Vila Cristea). Dacă vrei să închiriezi o căsuță, trebuie să dai până la 1.000 de lei.

În Eforie Nord ai prețuri de cazare ceva mai acceptabile. La hotelurile Brad, Bran, Bega (4 stele) te costă 124 de lei pe zi și include și tratamentul balnear (cinci proceduri pe zi).

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI