12 dec. 2023 | 15:12

Cât costă o cafea la restaurantul lui Ilie Dumitrescu din Centrul Vechi. Fostul fotbalist vrea să vândă locația

Monden
Cât costă o cafea la restaurantul lui Ilie Dumitrescu din Centrul Vechi. Fostul fotbalist vrea să vândă locația
Cât costă o cafea la restaurantul lui Ilie Dumitrescu din Centrul Vechi. Fostul fotbalist vrea să vândă locația

Ilie Dumitrescu a decis să vândă Hanul cu Tei din Centrul Vechi. Fostul internațional român speră că va da lovitura pe plan financiar, pentru că a ajuns să ceară o sumă enormă pe proprietate. Hanul cu Tei este destul de cunoscut în Centrul Vechi din Capitală, iar multe persoane îi trec pragul zilnic. Cât costă o cafea la restaurantul lui Ilie Dumitrescu?

Ilie Dumitrescu vinde Hanul cu Tei

Hanul cu Tei din Centrul Vechi aparține lui Ilie Dumitrescu și este unul dintre cele mai vechi proprietăți din Capitală. El a fost construit în 1833 și dispune de peste 1.500 de metri pătrați.

„Hanul l-am avut mai demult, aici a fost Galeria de Artă Hanul cu Tei, unde aveam și casă de licitații, era și consignație. A fost o perioadă frumoasă din viața mea. După care într-adevăr, prin 2008, după criză, a fost foarte complicat să mai merg înainte cu afacerea asta în zona artei. A fost zona asta de berărie, pub sportiv, unde într-adevăr aveam clienți fideli, mai ales la evenimentele sportive și le ofeream tot felul de surprize plăcute”, spunea Ilie Dumitrescu pentru ProSport.

A cumpărat clădirea în 2004

Fostul fotbalist a cumpărat clădirea în 2004 și l-a transformat radical de-a lungul timpului. A făcut aici una dintre cel mai mari galerii de artă. Acum, însă, el a decis să vândă Hanul cu Tei.

„Sunt puține clădiri care să evoce Centrul Vechi mai bine ca Hanul cu Tei (ar mai fi Banca Națională, dar aceea nu se vinde). Străjuind străzile pietruite numite după blănarii și lipscanii de altădată, hanul își arată mai întâi ferestrele ample, înalte și arcuite de la parter, colorate de faux vitralii.

Etajul păstrează însă gloria de altădată, atent decorat cu elemente bogate precum brațele ce sprijină balconul de fier forjat, bordura comună ce funcționează ca ancadrament al ferestrelor înalte și înguste și denticulii ce țin ritmul sub acoperiș”, notează site-ul unde a fost postat anunțul de vânzare.

sursa foto: facebook

Cât costă o cafea la restaurantul fostului fotbalist

Pe platforma Sothebyreality.ro au apărut și detalii despre prețul pe care îl cere Ilie Dumitrescu. Suma se ridică la 1.65 de milioane de euro.

„Hanul cu Tei a evoluat și el, iar după 4 luni de muncă mă pot declara mândru pentru că am reușit să pun pe picioare acest proiect. Două săli de ședințe, o sală de conferințe și London House (un spațiu pentru coffee-break), acestea sunt noutățile de la Hanul cu Tei și locurile în care sper că viitorii clienți se vor regăsi ca stil și cerințe”, spunea Ilie Dumitrescu, în urmă cu ceva timp.

În prezent, Hanul cu Tei găzduiește un restaurant, dar și un salon pentru evenimente, şedinţe şi conferinţe. Totodată, cei care ajung acolo se pot relaxa la o cafea, la London House. Dacă vă așteptați ca prețurile să fie piperate, ei bine, nu. Pentru o singură cafea, puteți scoate din buzunar între 15 și 18 lei.

Citește și: Fata lui Ilie Dumitrescu a apărut pe Arena Națională lângă tatăl său. Toți au privit-o uimiți FOTO

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Ce pot să facă, de fapt, agenții de pază. Dezvăluiri după scandalul Pantelimon
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Se confiscă și iei amendă. N-ai voie să strângi așa ceva în propria curte. Poliţia face razii
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro