10 feb. 2022 | 13:48

Cât costă covorul din camera unde s-au întâlnit Putin și Macron. Anunțul făcut de un producător care livrează și în România

News
Cât costă covorul din camera unde s-au întâlnit Putin și Macron. Anunțul făcut de un producător care livrează și în România
Cat costa covorul din camera unde s-au intalnit Putin si Macron. Anuntul facut de un producator care livreaza si in Romania

Acum câteva zile, doi dintre cei mai influenți lideri ai lumii, Vladimir Putin și Emmanuel Macron s-au întâlnit pentru a discuta soluții pentru conflictul militar ce are loc la granița dintre Rusia și Ucraina. Cei doi s-au așezat la o masă lungă de șase metri, protocol impus de președintele rus pentru a-și lua măsuri de prevenție în contextul pandemic. Covorul din încăpere a ajuns subiect de discuție în rândul internauților.

Ce preț are covorul din camera unde s-au văzut Macron și Putin

Întâlnirea dintre Putin și Macron de acum câteva zile a provocat râsete în mediul online. Încăperea în care s-au întâlnit președintele francez și liderul de la Moscova a fost subiect de discuție, după ce internauții au observat covorul maiestuos din cameră.

Acesta poate fi cumpărat și din România, după ce proprietarii de la firma Floare-Carpet, producători din Republica Moldova, au postat un anunț incredibil pe pagina lor oficială de Facebook. Covorul în cauză este confecționat din lână și poate fi achiziționat la un preț colosal, un metru pătrat costând 595 de lei.

„Acest model este deja bestseller la Floare Carpet, cum apare în vânzare, se vinde foarte rapid! La moment este disponibil dimensiunea 2,00×3,50 m. Din lână! Un m2 costă 595 lei!”, așa sună anunțul distribuit pe rețelele sociale.

Deîndată ce au văzut postarea din mediul online, cârcotașii nu s-au putut abține și au comentat asupra tarifului astronomic pe care producătorii îl percep pentru cumpărarea covorului.

„Poate fi împachetat un președinte în el? Cât e de rezistent la benzină?

Putin și Macron intră în preț?

Vine în set cu tot cu masă?

L-aș cumpăra doar să vină cu tot cu masă, să stau așa cu soacră-mea.”, sunt doar câteva dintre comentariile savuroase pe care internauții le-au lăsat pe Facebook.

Internauții au râs copios și pe seama garsonierei minuscule de 11 mp din Cluj

Comentariile amuzante ale utilizatorilor de Facebook de la poza cu Putin și Macron le-a amintit internauților de anunțul de închiriere al garsonierei de 11 mp din Cluj.

Locația a devenit virală, în ultimele zile, după ce o agenție imobiliară a distribuit imagini cu un apartament de dimensiuni extrem de reduse din Cluj.

„Ar trebui scoasă masuța, da impresia de spațiu mic. „Nici pentru videochat nu ajunge spatiul!” „Am mai mult spatiu pe card”. „Lovitură de la 11 metri (pătrați)”. „Dacă adorm pe canapea, îmi sare uleiul de la cartofii prăjiţi pe faţă.” „Ocupabilă imediat ce intri în ea.” „Deci așa arată o izoletă la interior.”

„Cheltuieli lunare mici, păi la ce dimensiuni are o încălzeşti cu o lumânare. Ajungi singur acasă şi tot trebuie să intri pe rând.” „Dacă respiră doi în acelaşi timp mor asfixiaţi” şi „Dacă extinzi canapeaua, scoţi picioarele pe casa scării”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au savurat anunțul postat.

Garsoniera din Cluj și-a găsit proprietar în persoana unei tinere care a fost de acord să plătească o chirie de 180 de euro pe lună pentru a locui în apartamentul minuscul.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Toată Planeta îl plânge. A murit idolul
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cea mai mare GREȘEALĂ la recalcularea PENSIILOR. SUTE DE MII de pensionari sunt afectați
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro