Cât costă 7 zile de cazare în hotelul lui Gică Hagi din Mamaia, în 2023. Suma este mai mare decât credeai, ce e inclus

de: Ștefan R. Apostol
30 05. 2023

Unul din cei mai iubiți fotbaliști ai României, Gică Hagi, pe ângă Academia de fotbal și echipa la care este Manager, Farul Constanța, mai are venituri importante și din alte domenii. Printre acestea se numără și proprietățile deținute de acesta în domeniul hotelier, majoritatea situate pe litoralul românesc. Având în vedere că suntem în sezonul estival, ne-am gândit să aflăm cât costă 7 zile de cazare în hotelul lui Gică Hagi din Mamaia, în 2023. Așadar, citește mai departe și vezi care ar trebui să fie bugetul.

Cât costă 7 zile de cazare în hotelul lui Gică Hagi din Mamaia, în 2023

Pe lângă activitatea sa fotbalistică, Gică Hagi face bani frumoși din proprietatea hotelieră pe care acesta o are pe litoral. Așa se face că ne-am interesat cât costă 7 zile de cazare, la mare, în hotelul lui Gică Hagi din Mamaia, în 2023. Pentru început, putem să-ți spunem că suma este mai mare decât credeai.

Majoritatea turiștilor care ajung în stațiunea Mamaia știu care este hotelul deținut de Gică Hagi, iar mulți aleg să-și petreacă un sejur minim de 7 zile chiar aici. Poziționat foarte aproape de plajă, la aproximativ 20 de metri, hotelul Iaki deține și o piscină în aer liber, unde accesul este gratuit.

Locația are și un restaurant cu terasă, diferența față de altele fiind că este deschis tot anul. Î interiorul hotelului cei care nu vor să-și consume internetul au acces gratuit la WiFi, iar camerele hotelului au în dotare aer condiționat, un minibar plin cu de toate și, bineînțeles, TV prin cablu.

Vezi și: Gică Hagi face o grămadă de bani la Iaki. Ce prețuri uriașe există în această vară la hotelul ‘Regelui’

În ceea ce privește bugetul, și aici vorbim de cât costă 7 zile de cazare în hotelul lui Gică Hagi din Mamaia, în 2023, conform site-urilor de specialitate, vei scoate din buzunar sume între puțin peste 8.000 de lei și pot ajunge și la aproximatv 10.100 de lei, contând foarte mult și amplasamentul camerei de hotel în care vrei să-ți petreci sejurul.

Ceea ce se mai precizează la aceste prețuri, este că accesul la serviciile de SPA nu sunt incluse în prețuri. În cazul în care dorești un pachet complet, incluzând și partea de wellness, va trebui să plătești pentru 7 zile de cazare un alt preț, anume aproximativ 10.800 de lei.

„Eu l-am ajutat, cu prietenii mei și cu prim-ministrul Radu Vasile”

O istorie interesantă despre hotelul deținut de Gică Hagi o relata fostul președinte al fotbalului românesc, Mircea Sandu, care într-un interviu recent susținea că el, alături de fostul premier Radu Vasile, au fost cei care l-au ajutat pe Hagi să preia hotelul.

„Păi, să nu uităm că eu l-am ajutat după aia pe Hagi! Am venit cu acea propunere într-un proiect al UEFA să-i alocăm 300.000 de euro în dezvoltarea bazei de la Ovidiu. Eu l-am ajutat, cu prietenii mei și cu prim-ministrul Radu Vasile, să participe ca să achiziționeze hotelul (n.r. Iaki) pe care îl are la Mamaia.

Eu l-am ajutat. A făcut un lucru extraordinar acolo. A făcut investiția, a dezvoltat afacerea. El a evoluat și în plan de business, și în plan sportiv și familial. Băiatul și fata sunt foarte, foarte bine. E un om de la care jucătorii ăștia ar avea multe de învățat”, a declarat Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, conform GSP.ro.

Vezi și: Mircea Sandu a dezvăluit cum a început Gică Hagi afacerile din România. „Eu și premierul l-am ajutat să ia hotelul Iaki. I-am dat 300.000 de euro de la UEFA pentru baza de la Ovidiu”

Gică Hagi a devenit campion cu Farul

În penultima etapă, Gică Hagi a reușit ceea ce părea imposibil după fuziunea dintre echipa deținută de el și echipca constănțeană Farul. În întâlnirea cu următoarea calsată, FCSB, echipa lui Gică Hagi a reușit o victorie pe teren propriu cu 3-2, devenind astfel campioana din prima ligă fotbalistică, fiind sărbătorită direct pe stadion.

Vezi și: FCSB – CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu a spus „adio” luptei pentru titlu, Florinel Coman duce echipa lui Gigi Becali la un punct de Farul Constanța – FOTO & VIDEO

Diferența de 7 puncte între primele clasate nu mai poate remontată, având în vedere că în ultimul meci FCSB a mâncat bătaie cu 5-1 de la Rapid, iar Farul a bătut acasă Clujul, cu 2-1. Acum Gică Hagi se gândește la primăvara europeană și speră la accederea în grupele Champions League și, bineînțeles, la sumele care ar putea reveni clubului din Constanța, în funcție de prestațiile din sezonul 2023-2024 din cea mai importantă competiție europeană de fotbal.

Concluzie

Acum că ai aflat cât costă 7 zile de cazare la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia, în 2023, și dacă știi că ai un buget pe măsură, în perioada 10-17 iulie poți da o fugă pe litoral și să te cazezi în hotelul deținut de „Regele fotbalului românesc”; Gică Hagi. Vacanță plăcută!