13 dec. 2022 | 14:12

Cât a costat rochia superbă pe care Kate Middleton a purtat-o la ultimul eveniment. Toți au apreciat-o

Monden
Cât a costat rochia superbă pe care Kate Middleton a purtat-o la ultimul eveniment. Toți au apreciat-o
Cât a costat rochia roșie purtată recent de Kate Middleton?

Kate Middleton a surprins cu o nouă apariție de revistă! Celebra soție a Prințului William a ales de data aceasta o rochie roșie pentru a aduce în prim-plan magia sărbătorilor și culoarea specifică a Crăciunului care se apropie cu pași repezi. Partenera fiului Regelui Charles al III-lea a fost din nou în centrul atenției cu o ținută fabuloasă, festivă și elegantă, perfectă pentru această perioadă din an. Cât a costat piesa vestimentară?

Kate Middleton, nouă apariție incredibilă: cât a costat rochia de la evenimentul recent?

Soția Prințului William a atras din nou toate privirile! Kate Middleton a fost în centrul atenției datorită ținutei fabuloase îmbrăcate la un eveniment recent. Aceasta a decis să intre deja în spiritul Sărbătorilor și a ales să se îmbrace în roșu, culoare specifică sezonului festiv în care ne aflăm.

Prințesa de Wales a reușit din nou să surprindă cu eleganța și simplitatea stilului său vestimentar deja bine cunoscut de oameni din lumea întreagă.

Cea din urmă a bifat recent o nouă apariție care i-a lăsat pe invitați fără cuvinte. Femeia a pozat chiar în fața bradului de Crăciun și a cadourilor împachetate purtând o piesă de la Needle & Thread, în valoare de 460 de lire sterline.

Doamnele care o admiră și își doresc să poarte o asemenea rochie pot să găsească modelul pe site-ul oficial al brand-ului cu numele de ,,Aurora Ballerina”, din tulle și cu o siluetă în A, brodată atent cu paiete.

A doua ținută roșie pe săptămâna aceasta

Aceasta a fost a doua ținută roșie pe care soția Prințului Wales a ales-o în decurs de o săptămână, după rochia purtată la Serata Diplomatică găzduită de Palatul Buckingham.

Fanii au observat că acesteia îi place mult culoarea în cauză pentru că a mai ales o rochie chiar cu o nuanță asemănătoare la recepția organizată la Buckingham Palace cu ocazia Summitului de investiții Marea Britanie-Africa în anul 2020.

Imaginea cu Kate Middleton și soțul său a fost publicată de Fundația Regală a Prințului și Prințesei de Wales și postată de „Daily Mail“, promovând viitorul concert regal de colinde, „Royal Carols: Împreună de Crăciun“.

Eveniment special pentru Prințesa de Wales

Britanicii știu că cea din urmă va fi gazda slujbei organizate joi la Westminster Abbey, în onoarea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Evenimentul este unul special pentru că este primul său recital de colinde de Crăciun de când a primit titlul de Prințesă de Wales.

Colindele vor fi o mică parte dintr-un program care va fi narat de Catherine Zeta-Jones și care conține și recitalurile lui Craig David, Alexis Ffrench, Samantha Barks, un duet al lui Alfie Boe cu Melanie C, dar și lecturile Prințului William și actriței Kristin Scott Thomas.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Pensiile pe luna iunie. Banii vor fi livrați mai târziu
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
S-a schimbat legea în 2024 pentru cei care stau la bloc. A devenit obligatoriu să raportezi la stat
Capital.ro
Ceaiul semifermentat care te ajută la digestie după mesele de Paşte şi te relaxează fără să dea somnolenţă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSII „digitalizate”. CNPP se modernizează complet
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro