Cât a ajuns să coste un bilet de avion până în Dubai. Oana Roman a fost şocată, a renunţat imediat la vacanţă

de: Ana Chivu
11 01. 2023

Oana Roman a fost sinceră și a vorbit despre prețurile pe care le-a găsit în Dubai. Aceasta a susținut că sumele găsite au fost mult prea piperate pentru ea. Vedeta a renunțat astfel la dorința de a merge în vacanță în celebrul oraș arab după ce a văzut cât costă doar biletele de avion pentru această destinație. Fiica lui Petre Roman a luat în calcul să plece în vacanță cu familia în Dubai, dar planurile s-au schimbat imediat după ce a văzut prețurile.

Oana Roman a renunțat la vacanța din Dubai din cauza prețurilor: cât costă un bilet de avion?

Oana Roman adoră să călătorească, dar se pare că anul acesta a ratat o destinație dorită din cauza prețurilor care au lăsat-o fără cuvinte. Aceasta a renunțat la excursia în Dubai după ce a văzut cât trebuie să scoată din buzunar doar pentru biletele de avion. Fiica lui Petre Roman s-a arătat revoltată în privința costurilor pentru o vacanță acolo.

Vedeta a oferit detalii despre cum a fost perioada sărbătorilor pentru ea și a mărturisit care sunt planurile pe care le are. Din păcate, fosta prezentatoare de televiziune a subliniat că nu a cedat ,ofertei’ incredibile și a ales să nu dea 2.000 de euro pe trei bilete spre Dubai.

„Vreau să plec în februarie în vacanță. (…) 2000 de euro trei bilete. Mi se pare enorm, pe bune. Eu am fost la Dubai de o sută de ori, dar mi se pare aberant. (….) Eu mă duc la o prietenă, am locurile mele, n-am treabă cu asta (n.r. cu prețurile crescute din Dubai).

Mi s-a părut scump. Cu banii aia mă duc în Egipt la 5 stele, all inclusive, o săptămână și stau ca boșii. (…) Eu nu vreau la Dubai, că eu nu mă duc să fac fițe d-astea.”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Unde merge în vacanță?

Bruneta a povestit că până la urmă va petrece vacanța cu familia în Egipt, țară pe care a mai vizitat-o chiar și vara trecută. Cea din urmă s-a declarat mulțumită de servicii și de experiența deosebită de care a avut parte.

Aceasta a mers doar alături de Isabela, fiica sa, dar acum dorește să plece și cu partenerul ei de viață în destinația călduroasă.

„Depinde și de agenția prin care mergeți și de oferta pe care o au ei. Toate camerele au vedere la mare, hotelul este mare și luxos, plaja este la cinci minute distanță și se poate face baie în mare. Mâncare este foarte ok, variată, iar noi urmează să mergem și în Safar, și cu barca”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.