Cât a ajuns să coste o porţie de aripioare de pui cu cartofi prăjiţi în Vama Veche. Preparatul a ajuns un lux, preţurile au crescut semnificativ!

de: Sabina Anastasia
28 08. 2022

Vama Veche continuă să facă concurență stațiunii Mamaia la capitolul prețuri, chiar și la finalul sezonului estival. Din cauza sumelor exorbitante afișate de către proprietarii localurilor, mulți români preferă să se relaxeze în stațiuni mai liniștite și cu prețuri ceva mai decente. E halucinant cât costă o porție de aripioare de pui cu cartofi prăjiţi în Vama Veche, mâncare servită turiștilor de cele mai multe ori la prânz.

Cât costă o porţie de aripioare de pui cu cartofi prăjiţi în Vama Veche

În Vama Veche, multe restaurante și localuri continuă să forțeze nota. Sumele de bani pe care trebuie să le scoată din buzunare turiștii pentru a-și plăti un singur fel de mâncare sunt exorbitante. O porție de aripioare de pui cu cartofi prăjiți a costă surprinzător de mult.

Potrivit informațiilor publicate de Cancan, la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Vama Veche o porție de aripioare de pui cu cartofi prăjiți costă nu mai puțin de 57 de lei. Meniul explicat în detaliu poate fi consultat în afișul încărcat în galeria FOTO a acestui articol.

Nu este, însă, singurul fel de mâncare scump din Vama Veche. De-a lungul timpului, au mai fost semnalate astfel de situații. De exemplu, o porție de degețele de pui aurii crispy, cu cartofi prăjiți și salată costă 67 de lei. Aripioarele de pui aurii crispy, cu cartofi prăjiți și salată costă 63 de lei.

Prețuri colosale la felurile de mâncare servite în Vama Veche

În continuare vom prezenta, pe scurt, și alte feluri de mâncare servite în restaurantele din Vama Veche, alături de prețurile pe care trebuie să le achite clienții:

  • ouă ochiuri, bacon, unt, mix de salată (usturoi, ceapă dezhidratată crispy, condimente, roșii, ceapă, castraveți, ardei, ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic), pâine ciabatta – 25 de lei;
  • ouă poșate, chiflă ciabatta, sos salsa guacamole, mix de salată (maioneză, iaurt, castraveți în oțet, unt, usturoi, ceapă dezhidratată crispy, condimente, ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic și lămâie) – 31 de lei;
  • paste (spaghetti, ouă, brânză pecorino, pancetă, usturoi, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel, condimente) – 77 de lei;
  • coaste cu salată – 45 de lei;
  • salată cu ton – 39 de lei;
  • șnițel de pui – 23 de lei;
  • șnițel cu cartofi și salată – 35 de lei;
  • ciorbă – cea mai ieftină 18 lei, cea mai scumpă 22 lei;
  • shaorma mare – 34 de lei;
  • clătite – cea mai ieftină 6 lei, cea mai scumpă 25 lei;
  • sandwich – 25 de lei;
  • creveți/ fructe de mare – circa 40 de lei;
  • bere – cea mai scumpă 20 de lei.