Casă de vânzare în România la doar 4000 de euro, are toate utilitățile. Localitatea unde te poți retrage la bătrânețe, e la mică distanță de oraș

de: Andrei Simion
20 09. 2024

Într-o localitate din România, o casă este disponibilă acum, în septembrie 2024, la prețul foarte accesibil de doar 4.000 de euro. Această ofertă include nu doar locuința, ci și anexe, pe un teren de 1.372 de metri pătrați, situat aproape de centrul localității, la o distanță de 23 de kilometri de Baia Mare.

Casă de vânzare în România la doar 4000 de euro

Această casă se remarcă printr-un front stradal impresionant de aproximativ 70 de metri liniari, oferind numeroase oportunități pentru cei interesați nu doar de a locui aici, ci și de a dezvolta o afacere.

Locația sa favorabilă, cu drum asfaltat și utilități precum apă potabilă, gaz, electricitate și canalizare, face ca proprietatea să fie atractivă atât pentru locuire, cât și pentru diverse activități comerciale.

Unde se vinde această casă cu doar 4.000 de euro

Totuși, casa are nevoie de consolidare, fiind o clădire veche care necesită renovări pentru a fi complet funcțională. Cu toate acestea, pentru cei care sunt dispuși să investească în reparații și modernizări, proprietatea poate fi o oportunitate unică, având în vedere prețul extrem de scăzut comparativ cu alte oferte imobiliare din zonă, conform anunțului publicat pe site-ul Storia. Casa și terenul se află în comuna Fărcașa, județul Maramureș.