Cartofi „de aur”, mai scumpi ca cireșele! Cât a dat un client din Brăila pe trei kilograme

Cartofi „de aur”, mai scumpi ca cireșele! Cât a dat un client din Brăila pe trei kilograme

Cartofii noi au ajuns aproape un produs de lux în România, la fel ca cireșele. Cel puțin așa se plâng utilizatorii grupului de pe FacebookNu ești din Brăila dacă…”.

Un client a publicat un mesaj pe respectivul grup în care arată că a plătit pentru o pungă cu cartofi cu o greutate de 3 kilograme, aproape 94 de lei. Un kilogram de cartofi noi era vândut într-un centru comercial din oraș cu 31,65 lei.

Bărbatul a publicat și fotografia care atestă prețul apoi glumește:

„Care dai o barabulă prăjită? Dau eu maioneza și ketchup-ul.”

După ouăle și cireșele scumpe, glume cu cartofi „de aur”

După glumele legate de cireșe, pe internet a urmat un val de ironii legate de prețul cartofilor. Unii internauți se întreabă dacă nu cumva „barabulele” conțin aur:

Băi ești nebun??? Dar ce au în ei, aur??? Cred că nici cel mai bogat om nu cred că lua așa ceva, chiar dacă îl dădea banii afară din casă. Anul trecut a fost cu ouă, 1 leu și un ou, erai boier dacă aveai ouă în frigider, erai cineva, acum ceva timp cireșele pe piață depăseau de 50 de lei kg, iar acum cartofii? Nici pe ăștia nu mai poți să-i cumperi, mâncarea săracului, cartoafe. Mama lor de cartofi…

Obișnuiți cu cireșe scumpe, românii vor plăti resemnați și pentru cartofii cu preț piperat, comentează alți membri ai grupului brăilean de Facebook.

Dacă cireșele au fost 80 lei kg… cartoafele cât să fie?

25 Lei = 5£ = 25 KG cartofi… În Birmingham

Barabulele au ajuns un lux!!

În Piața Obor din București se găsesc în acest  weekend cartofi noi cu prețuri cuprinse între 3 și 5-6 lei, în funcție de proveniență și mărime.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI