Carrefour retrage acest produs de pe piață. Este extrem de periculos

Carrefour retrage acest produs de pe piață. Este extrem de periculos
Carrefour retrage un produs! Este extrem de periculos

Carrefour retrage de la comercializare un produs care s-a dovedit a fi extrem de periculos. Clienții care au cumpărat deja acest lucru, sunt rugați să îl restituie. Nu este necesară prezentarea bonului fiscal care să ateste achiziția aferentă!

Carrefour retrage un produs de pe piață! Clienții sunt rugați să-l restituie

Carrefour și-a anunțat recent clienții că trebuie să restituie de urgență un produs. S-a constatat faptul că aspiratorul vertical Klindo este periculos, se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis în cursul zilei de marți de către agerpres.ro. Șefii retailerului au anunțat faptul că toți consumatorii care au achiziționat produsul în cauză îl pot restitui în perioada cuprinsă între 16 ianuarie – 14 aprilie 2020.

Conform acestora, contravaloarea plătită se va restitui integral, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Sursa citată arată că aspiratorul trebuie restituit din cauza faptului că a fost detectată o defecțiune a sistemului de încărcare a bateriei. Acest lucru poate determina o supraîncărcare a sa, ulterior și explozia ei.  Carrefour România a anunțat că a retras de la raft un număr de 873 de unități, „pentru restul de 1,267 comercializate fiind demarată procedura de rechemare”.

 

 

Produs Carrefour, retras de pe piață! S-a dovedit a fi foarte periculos
Produs Carrefour, retras de pe piață! S-a dovedit a fi foarte periculos

„Carrefour ia toate măsurile de siguranţă necesare”

„Motivul rechemării produsului este că a fost detectată o defecţiune a sistemului de încărcare a bateriei, care poate determina supraîncărcarea acesteia şi explozia ei. Carrefour România nu a primit nicio sesizare din partea clienţilor săi. Cu toate acestea, pentru a evita posibilele situaţii neplăcute, Carrefour ia toate măsurile de siguranţă necesare. Astfel, au fost retrase de la comercializare 873 de bucăţi, pentru restul de 1,267 comercializate fiind demarată procedura de rechemare. Un formular de rechemare a fost afişat în toate magazinele Carrefour România în zonele de recepţie clienţi, la raft, în zona de comercializare a produsului şi la punctul de informare EPCS (Electronice Photo Cinema Sound), precum şi online, pe carrefour.ro”
Comunicat Carrefour