Carnagiu pe șosea. Tată și bebeluș de trei luni, spulberați de un șofer sinucigaș. Ce glumă a făcut criminalul înainte de accident

Carnagiu pe șosea. Tată și bebeluș de trei luni, spulberați de un șofer sinucigaș. Ce glumă a făcut criminalul înainte de accident

Un accident cutremurător a nenorocit o familie nevinovată, după ce un tânăr de 33 de ani a decis să-și ia viața într-un mod extrem de egoism. Băiatul, în stare de ebrietate, a amenințat că se sinucide după o ceartă cu soția. Zis și făcut, căci în scurt timp, un apel anonim anunța poliția despre producerea unei tragedii.

Familia se întorcea de la botezul fetiței de trei luni

Un tătic de 28 de ani și fetița sa de trei luni au fost uciși cu sânge rece de un șofer beat, în apropiere de satul Corlăteni, raionul Râșcani, Moldova. Victimele, împreună cu mama și unchiul bebelușului, se aflau într-o mașină, deplasându-se de la Briceni spre Chișinău, imediat după celebrarea botezului fetiței. Nimic nu avea să prevestească o nenorocire mai mare ca aceasta, însă ceasul rău a venit mult prea devreme.

Un șofer, în vârstă de 33 de ani, a pornit la drum cu gândul de a se sinucide, după o ceartă cu soția sa. Acesta a avertizat ce avea să facă, însă telefonul de avertizare al femeii a fost tardiv pentru ca polițiștii să mai poată acționa în timp util.

Sinucigașul beat a izbit frontal prima mașină care i-a ieșit în cale, aceasta fiind automobilul Toyota în care se aflau cele patru victime. În urma impactului devastator, un bărbat de 28 de ani a suferit diverse traumatisme grave, fiind preluat de un echipaj de medici la spitalul raional.

Potrivit datelor IGSU, bărbatul a decedat ulterior în urma leziunilor suportate, scrie autoblog.md. În urma tragediei, o altă victimă decedată a fost identificată de echipajele de descarcerare, aceasta din urmă fiind o fetiță de doar trei luni. Mama copilașului și fratele acesteia au supraviețuit, fiind transportați la spitalul din Bălți.

Ce glumă macabră a făcut sinucigașul înainte să moară

Șoferul sinucigaș a murit pe loc, iar în urma declarațiilor rudelor, se pare că acesta glumea că va muri de tânăr. Astăzi bărbatul urma să împlinească vârsta de 33 de ani, zi pe care plănuia să o petreacă în familie.

„A fost la noi, s-a jucat cu băiatul, cu soția, s-au dus veseli și când ne-au sunat la ora 12 deja era mort, dar ce a fost și cum, nu cunosc nimic. El glumea că o să moară tânăr. Mi-a zis că o să vină marți și o să sărbătorim ziua lui, iată ce bucurie”, a spus tatăl băiatului, marcat de cele petrecute, potrivit stiri.md.

Soția bărbatului este în stare de șoc, neputând să-și revină după dubla tragedie în care și-a pierdut cele mai dragi ființe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI