Carmen Iohannis, o nouă apariție inedită la New York! A purtat o rochie prin care a ieșit, din nou, în evidență

de: Ana Chivu
27 09. 2019

Carmen Iohannis a lucrat de-a lungul timpului cu numeroși designeri, dar se pare că s-a oprit la o persoană anume care îi este cel mai mult pe plac. Deși există mulți cârcotași care susțin că vestimentațiile soției președintelui României nu sunt în conformitatea cu statutul pe care îl are și cu vârsta, mulți se bucură de faptul că adoptă ținute în culori vii și care îi pun în evidență corpul.

Carmen Iohannis, apariție răvășitoare la New York!

Carmen Iohannis are de fiecare dată apariții răvășitoare. Oriunde ar merge, chipul luminos alături de ținutele de bun gust o fac să strălucească. Aceasta alege de o bună perioadă să accepte ideile și sfaturile Andreei Tuncu, un designer care a îmbrăcat-o deja la numeroase evenimente importante. Prima Doamnă a mai colaborat cu: Stephan Pelger, Alexandru Ciucu și Eli Lăslean.

Carmen Iohannis, apariție la New York. Creatoarea Andreea Tuncu i-a fost alături în alegerea vestimentației

 „Stabilim împreună cromatica și tot împreună alegem linia. Fiind un spirit young, senin, prima doamnă preferă culorile pastel, diafane. Vorbim de o eleganță și o delicatețe exprimată în rochiile și ținutele pe care le poartă’. Lucrăm cu mare grijă atunci când trebui să îi pregătim ținutele (primei Doamne), mă informez unde merge, la ce momente ale zile participă, care sunt condițiile meteo” Eli Lăslean

Apariția răvășitoare a lui Carmen Iohannis la New York

Soția președintelui României iese mereu din tipare!

Pentru apariția inedită de la New York se face responsabilă însă Andreea Tuncu. Aceasta, împreună cu soția președintelui, au ales o rochie superbă de culoare corai și cu mâneci scurte care să-i evidențieze brațele subțiri.

De asemenea, nici talia nu a fost uitată, pentru că ținuta era mai strânsă în zona abdomenului și cu două pliuri care să-i lungească postura.  Mulți apreciază alegerile vestimentare ale soției președintelui, dar și faptul că nu a bagat niciodată în seamă gurile rele.