30 mai 2023 | 17:51

Carmen Grebenişan, despre motivul pentru care s-a îngrăşat atât de mult la Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat cu ea: „Am suferit”

Monden
Carmen Grebenişan, despre motivul pentru care s-a îngrăşat atât de mult la Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat cu ea: „Am suferit”
De ce s-a îngrășat Carmen Grebenişan atât de mult la Survivor România 2023. Declarațiile influenceriței: „Am suferit”.

Imediat după ce a revenit în țară, a fost luată cu asalt de către internauții curioși să afle detalii despre experiența din jungla dominicană. Iată de ce s-a îngrășat Carmen Grebenişan, de fapt, la Survivor România 2023! Blondina a fost invitată în platoul „La Măruță”, unde a vorbit deschis despre provocările cu care s-a confruntat: „Am suferit”.

Carmen Grebenişan, despre Survivor România 2023

Carmen Grebenișan, finalistă Survivor România 2023, a vorbit deschis despre provocările cu care s-a confruntat în competiția Pro TV, filmată în Republica Dominicană. Influencerița în vârstă de 29 de ani a petrecut cinci luni în junglă, trecând prin numeroase schimbări, din multe puncte de vedere.

Ajunsă pe meleagurile românești, Carmen Grebenișan a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, pentru a împărtăși cu telespectatorii unele dintre momentele trăite la reality-show-ul Pro TV. Tânăra a explicat că, din punct de vedere fizic, provocările nu au fost atât de grele, deși a avut de suferit. Cel mai dificil a fost din punct de vedere psihic, a recunoscut influencerița, precizând că a trăit inclusiv momente de panică.

„Eu cred că show-ul ăsta scoate adevărul din tine, eu nu înjur, nu vorbesc urât. M-am comportat normal, nu mă descarc pe oameni, mă descarc pe lucruri. Încerc să comunic mereu. Legat de DOC, am înţeles că nu suntem la fel, suntem oameni diferiţi. Nu mi-a fost drag atunci, asta e!”, a spus Carmen Grebenișan.

Cătălin Măruță i-a explicat invitatei din platoul de televiziune că telespectatorii și-au format o părere plăcută despre aceasta. Mai ales pentru că a fost sinceră și nu s-a certat cu nimeni. Mulți sunt de părere inclusiv în prezent că ea era concurenta care trebuia să câștige premiul Survivor România 2023.

Iată de ce s-a îngrășat Carmen Grebenişan, de fapt!

După cum am precizat deja, Carmen Grebenișan s-a confruntat cu unele probleme și din punct de vedere fizic în timpul experienței Survivor România 2023. Influencerița a dezvăluit că a avut mult de suferit, însă telespectatorii de acasă nu cunosc unele detalii, fiindcă nu sunt explicate în mod public.

„Am suferit hormonal. (…) Ultima menstruație am avut-o în ianuarie, chiar înainte de a ajunge acolo. Există și retenția de apă… Undeva de prin luna a doua corpul se transformă”, a spus Carmen Grebenișan, explicând că, în cazul ei, schimbările s-au observat cel mai mult la nivelul feței și a picioarelor, care s-au umflat rapid.

De asemenea, vedeta a avut probleme și cu celulita, medicii explicându-i că trebuia să renunțe la cocosul din jungla dominicană. Nu a fost singurul aspect care i-a ridicat probleme, însă. Blondina a avut și încă are probleme cu retenția de apă, pentru care ține, în prezent, o dietă intermitent fasting. Astfel, pe parcursul unei zile, stă multe ore la rând fără să mănânce.

Carmen Grebenișan a intrat în competiție având în jur de 58-59 de kilograme. După cele cinci luni de zile petrecute în jungla dominicană, a acumulat kilograme în plus, spre surprinderea multora. În prezent, blondina are 62 de kilograme.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Zodii norocoase în luna mai. Cinci semne astrologice gata să prospere
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Obligatoriu pentru toți proprietarii de animale. Regulile UE nu pot fi încălcate
Capital.ro
Preparatul ideal pe care să îl consumi în Vinerea Mare | Se gătește repede și ușor
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro