Carmen Grebenișan de la Asia Express, comparată cu Bianca Drăgușanu. Reacție de milioane

de: Emanuela Pană
31 07. 2020

Carmen Grebenișan este o prezență cunoscută în social media pentru numeroasele operații estetice pe care și le-a făcut și care au transformat-o total. Recent, un internaut a comparat-o pe fosta concurentă de la „Asia Express“ cu Bianca Drăgușanu, renumită la rândul ei pentru multele intervenții. Vezi reacția de milioane a celei care a devenit influencer pe Instagram și care a adunat o comunitate de peste 632.000 de urmăritori.

Carmen Grebenișan, comparată cu Bianca Drăgușanu

Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la „Asia Express“, show-ul fenomen difuzat la Antena 1, s-a confruntat, recent, cu o situație inedită. Deși, în general se bucură de complimente din partea celor care o urmăresc, mai apar și șituații în care unele persoane îi atrag atenția sau chiar o jignesc.

Cu toate acestea, vedeta nu se supără, dându-le mai degrabă peste nas celor răutăcioși, printr-un comentariu ironic. De această dată, un fan i-a comentat lui Carmen la o fotografie, spunând că a confundat-o cu Bianca Drăgușanu, blonda „tunată“ a lui Alex Bodi.

„Am crezut că ești Bianca Dragușanu!“, i-a comentat un urmăritor pe contul de Instagram.

Reacția vedetei nu a întârziat să apară: „Na situație!“, a răspuns Carmen Grebenișan.

Așa zisul fan a insistat, dorindu-și parcă să fie răutăcios: „@grebenisancarmen nu cred că mai ai mult“. Nici de această dată fosta concurentă nu s-a lăsat mai prejos: „Na dumniezo“, i-a comentat ea.

Vedeta și-a schimbat complet look-ul

Nu de mult, Carmen Grebenișan a hotărât să renunțe la blondul care a consacrat-o, optând pentru un roșcat ca focul.

„Am făcut și schimbarea asta. Se cerea deja de o vreme. O să-l mai țin așa mult timp“, a spus vedeta pe Instagram.

Totodată, aceasta a ținut să precizece că procesul a fost unul destul de lung, dar a meritat așteptarea.

„Acum e clar că o să încerc toate hainele, rujurile pe care le am acasă. Tot. Este o culoare total necunoscută pentru mine, nu am mai avut-o niciodată și chiar îmi place. Îmi place mult mai mult. Mi-am aplicat și câteva extensii, din păr natural. Procesul a fost lung“, a mai spus ea.