Carmen Chindriș, de la Taraful Rutenilor, a isterizat Internetul! Cântă genial piesa lui Eminem, în variantă rap-lăutărească: ”Poate vom cânta și Michael Jackson” EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
02 10. 2023

Carmen Chindriș, celebră cu refrenul ”Ziua în care tu m-ai sărutat”, a demonstrat, zilele trecute, la un eveniment, că poate cânta orice gen muzical, inclusiv rap. A interpretat impecabil o piesă din repertoriul lui Eminem. Solista trupei Taraful Rutenilor ne-a declarat, exclusiv pentru Playtech Știri, că nu se aștepta ca videoclipul, postat pe TikTok, să aibă un succes uriaș.

Carmen Chindriș a interpretat piesa “The Real Slim Shady”. Și Eminem ar fi invidios!

Carmen Chindriș a interpretat, fără cusur, zilele trecute, celebra piesă “The Real Slim Shady”, din repertoriul vestitului solist de muzică rap Eminem. O abordare curajoasă, care i-a sporit popularitatea.

Videoclipul, postat pe TikTok, a fost vizualizat de sute de mii de internauți, fanii apreciindu-i talentul de a se adapta la orice gen muzical. Mulți dintre ei i-au lăsat comentarii savuroase:

”S-a terminat șmecheria cu Jennifer Lopez de România! Și frumoasă și talentată! Carmen Chindriș!”, ”Tare aș vrea să-l vad pe Eminem cântând „Două perechi de ochelari de soare!”” sau ” Să cânți acest gen, ca solistă de muzică de petrecere, e next level! Jupâneasă peste toată piața muzicală românească.

E topul topurilor, a băgat acum în buzunar toate vedetele din România. Respect maxim!”.

Vezi și: Solista de la Taraful Rutenilor, are pasiuni nebănuite. Artista şi-a dezvăluit cele mai mari secrete EXCLUSIV

”Mă bucur că sunt foarte multe reacții din partea publicului,”

Vedeta a făcut primele declarații: ”Când te bucuri de artă, în toate formele ei, iese asta!”

Carmen Chindriș ne-a declarat, surprinsă de reacțiile internauților, că nu exclude să interpreteze, pe viitor, și piese din repertoriul altor celebrități, precum Michael Jackson:

”Mă bucur că sunt foarte multe reacții din partea publicului, după interpretarea piesei lui Eminem. Atunci când te bucuri de artă, și mai ales de muzică, în toate formele ei, iese asta!

Noi suntem fanii muzicii de calitate! Ne plac toate genurile muzicale. Dacă o să cântăm și din repertoriul lui Michael Jackson?

Nu se știe niciodată. Dacă ne trezim într-o dimineață cu acest vibe, posibil”, a spus ea, pentru Playtech Știri.

Citește și: Vedeta din România care a apărut la un eveniment monden cu o rochie îndrăzneaţă. Ce s-a văzut când a ridicat-o. Foto

Carmen Chindriș debutează ca actriță, în filmul ”Nuntă pe bani!”, noua premieră a lui Mircea Bravo

În filmul ”Nuntă pe bani”, noua producție cinematografică a vloggerului Mircea Bravo, care va avea premiera pe 10 octombrie, Carmen Chindriș a fost invitată de onoare, debutând astfel ca actriță:

”A fost o colaborare frumoasă, ne-am simțit foarte bine la filmări, a ieșit ceva frumos, ne-am și distrat. Vă invităm să urmăriți o comedie spumoasă.”, ne-a mai spus Carmen Chindriș, pentru Playtech Știri.

Află și: Mircea Bravo, despre oferta primită pentru a face reclamă la jocurile de noroc. Ce spune despre acuzaţiile aduse de Micutzu

Conform scenariului, Mircea, care detestă nunțile, trebuie să se însoare, să organizeze rapid o petrecere cu dar, ca să facă rost de bani, pentru a-și achita datoriile.