Care sunt regulile neștiute de la târgul auto din Vitan. Tocmai acum au ieșit la iveală

Care sunt regulile neștiute de la târgul auto din Vitan. Tocmai acum au ieșit la iveală
Care sunt regulile neștiute de la târgul auto din Vitan

Târgul auto Vitan este cel mai mare târg auto din Europa, cu o întindere pe 6 hecatare de teren, din care cinci hectare sunt platforme betonate și amenajate. Acest târg are și un regulament intern pentru buna desfășurare a lucrurilor.

Care sunt regulile neștiute de la târgul auto din Vitan

Obiectul de activitate al târgului constă în asigurarea unui cadru de comerț de piese auto, precum și organizarea săptămânală a celui mai mare târg cu vânzare de mașini noi și second hand și în același timp a unui târg de lucruri diverse.

Târgul dispune, printre altele, și de:

 • peste 300 spatii comerciale de piese și accesorii auto
 • Târg de bunuri la preturi negociabile, în weekend
 • 3000 de autoturisme și autovehicule expuse pentru vânzare
 • 50 de standuri și magazine de anvelope noi și second hand
 • vulcanizari și service-uri de roti
 • terase și restaurante
 • centre de foliere auto
 • centre pentru încheierea actelor auto, asigurări, RCA
 • centre de diagnoză auto computerizata
 • spălătorie auto performantă
 • peste 25 de casute cu produse tradiționale si ecologice provenite din toată țara

Regulament intern

În ce privește regulamentul intern al târgului auto Vitan pentru cei care pătrund cu mașina în incinta târgului, acesta spune că cei care vin trebuie să ocupe locul conform tarifului achitat (zona, gabarit), să lasse bonul pe bordul masinii, la vedere, cu partea scrisă în sus pentru control. În regulament se specifică că în cazul părăsirii complexului cu autoturismul și bonul fiscal aferent nu se garantează rezervarea locului și totodată pătrunderea în incinta complexului dacă acesta este la capacitate maximă. Tot în regulamentul intern se specifică faptul că rezervarea locurilor se face numai pe bază de contract. Tot acolo se specifică și faptul că încălcarea regulilor de mai sus atrage după sine blocarea autototurismului, deblocarea făcându-se în urma achitării unui tarif suplimentar în valoare de 100 de lei.

În tegulamentul intern se mai spune și că staționarea unui autovehicul în incinta complexului în zilele de luni-miercuri inclusiv este posibilă numai după achitarea tarifului de intrare și stationare zilnică si încheierea unui proces verbal cu societatea de pază.

De asemenea, în tariful auto de intrare și stationare în cadrul complexului se permite accesul gratuit a maxim două persoane pentru fiecare autoturism, o singura dată, la achitarea tarifului. Accesul fără autoturism se supune tarifării intrării pietonale începand cu zilele de Sambata orele 7. În plus, este interzis accesul autovehiculelor cu pierderi vizibile de combustibil și lubrifianți, iar regulamentul mai spune că pe teritoriul societății trebuie să se respecte prevederile legale în vigoare privind mediul înconjurător.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI