Care sunt cele mai tinere mame din istorie. Cazurile uluitoare, au născut la sub 10 ani

Care sunt cele mai tinere mame din istorie. Cazurile uluitoare, au născut la sub 10 ani
Care sunt cele mai tinere mame din istorie.

Care sunt cele mai tinere mame din istorie. Cazurile sunt uluitoare, de vreme ce acestea au dat naștere copiilor lor la vârsta de nici zece ani. În unele cazuri a fost vorba despre anumite anomalii ce au dus la instalarea unei pubertăți timpurii, iar în altele fetițele au fost victimele unor circumstanțe nedorite sau ale unor abuzuri.

Care sunt cele mai tinere mame din istorie

Hilda Trujillo, Peru, mamă la 8 ani şi 7 luni

Fetița provenea dintr-o familie săracă care trăia într-o singură cameră. Iar alături de familie mai locuia și un văr de 22 de ani care a abuzat-o într-o zi pe fetiță, fără ca cineva să știe. Pentru că burta fetiței tot creștea, mama a dus-o pe fetiță la doctor și așa s-a aflat de sarcină. Vărul fetiței a fost arestat. La data de 2 decembrie 1957, Hilda năștea o fetiţă fără ajutorul anesteziei.

Anna „Anya”, Rusia, mamă 8 ani şi 7 luni

Alt caz este al unei fetițe despre care nu se cunosc prea multe detalii, în afară de faptul că s-a petrecut în anul 2000, iar fetița a născut în Rostov-pe-Don, după ce a fost victima unui viol înfăptuit de vecinul său, în vârstă de numai 13 ani.

Anonim, Columbia, mamă 8 ani şi 5 luni

În anul 2004, o fetiță din Ciudad Bolivar, Columbia, a mers la magazin ca să îi cumpere ceva mamei sale, când un bărbat de 32 de ani a violat-o. Adevărul s-a aflat după opt luni, atunci când când poliţia le-a arestat pe mamă și fiică, pe motiv că în abdomenul umflat al copilei ar fi ascunse droguri. Copila a fost plasată apoi în grija Institutului pentru Protecţia Familiei. A născut la data de 11 octombrie, dar vinovatul nu a ajuns niciodată la închisoare, din cauza refuzului mamei care se temea de ameninţările acestuia.

Mum-Zi, Nigeria, mamă la 8 ani şi 4 luni

Este poate cel mai șocant caz din istorie. În multe locuri din Africa, practica haremului exista de secole. Haremul unei căpătenii putea cuprinde și fete mici, însă până la momentul instalării menstrei, asociată de regulă cu vârste mai înaintate, nu se punea problema concepției. Însă cazul fetei despre care vorbim nu a fost așa. Fetița i-a născut un copil căpeteniei Akkiri, ăn anul 1884. Fiica ei va naște, la rândul său, tot pe la vârsta de 8 ani, iar Mum-Zi a devenit astfel cea mai tânără bunică din istorie.

Griseldina Acuna, Columbia, mamă la 8 ani şi 2 luni

Nici despre acest caz nu se cunosc prea multe detalii, documentele indicâbd doar că fetiţa a început să menstrueze la doar 3 ani şi a născut un băieţel în septembrie 1936.

Zulma Guadalupe Morales, Mexic, mamă la 8 ani

În ianuarie 1993, o fetiță de numai opt ani a născut prin cezariană unui băieţel sănătos la Centrul Medical Naţional din Guadalajara. Din păcate, fetița fusese abuzată de unchiul ei, însă părinții au ales să păstreze totul secret, din cauza circumstanţelor ruşinoase ale sarcinii.

În rândul mamelor la vârste mici intră și H., din India, 6 ani şi 7 luni sau Yelizaveta „Liza” Gryshchenko, URSS, ka vârsta de numai 6 ani. Cel mai cunoscut caz însă este cel al Lindei Medina, din Peru, care a născut la vârsta de 5 ani și 7 luni. Fetița începuse să menstrueze de la numai câteva luni, iar pieptul îi deja era dezvoltat la 4 ani.

Fetița a născut la data de 14 mai 1939. Nu se știe cine este tatăl copilului, însă la un moment dat tatăl Lindei Medina a fost acuzat de abuz de minori, însă eliberat din cauza lipsei probelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI