Care sunt cele mai norocoase numere la loto, în funcție de zodie. Mihai Voropchievici a dezvăluit tot

Care sunt cele mai norocoase numere la loto, în funcție de zodie. Mihai Voropchievici a dezvăluit tot
Mihai Voropchivici spune numerele norocoase la LOTO în funcție de zodia ta

Mihai Voropchievici aduce detalii incitante pentru cei pasionați de astre, dar și iubitori ai jocurilor de noroc. Ce numere norocoase ai în funcție de semnul sub care te-ai născut. Zodia ta influențează și acest aspect!

Mihai Voropchievici, detalii despre numere norocoase la Loto în funcție de zodie

Mulți dintre români sunt pasionați de astre și de ce le dictează acestea în funcție de semnul sub care s-au născut. În aceeași măsură un număr mare din ei adoră să-și încerce norocul la Loteria Română în speranța marelui premiu.

Iată că Mihai Voropchievici vine cu previziuni care să îi împace pe cei care se regăsesc în ambele categorii. Dacă nu joci la Loto, numerele îți sunt utile pentru că te-ar putea ghida pentru programarea unor evenimente în datele cu pricina care ți-ar putea aduce fericire garantată.

Celebrul numerolog a dezvăluit care sunt numerele norocoase pentru fiecare zodie și cum poți să te îmbogățești în funcție de data la care te-ai născut. Ce legătură au cele două și cum te potrivești cu alți nativi la acest capitol VEZI pe știridinlume.ro.

Ce numere îți aduc noroc?

Berbec – Nativii aceștia fac echipă bună cu Racii și Scorpionii și-și astrag norocul. Berbecii pot avea parte de câștiguri mari și substanțiale chiar în luna aceasta.

  • Numere norocoase: 1, 39, 27, 49

Taur – Nativii aceștia se pot alia cu Vărsătorii și Peștii și pot avea parte de sume cu multe cifre dacă vor continua să își încerce norocul și să spere în șansa lor care e indicată și de astre.

  • Numere norocoase: 14, 24, 21, 30

Gemeni – Fac echipă deosebită cu Berbecii și Taurii. Au parte de o perioadă favorabilă și se prevăd mari câștiguri în această perioadă. Luna martie e cea mai benefică pentru ei din toate punctele de vedere.

  • Numere norocoase: 22, 8, 6, 2

Rac – Racii fac o casă bună cu Scorpionii și Vărsătorii. Nativii născuți sub acest semn au parte de bucurii imense pe plan financiar, dar și riscă sume mari în drum spre reușită. Săptămâna asta au noroc.

  • Numere norocoase: 44, 7, 25, 37

Leu – Leii se aliază cu Fecioara și Vărsătorul și au șanse mari să cunoască vârful succesului chiar în acest an, deci e un moment bun să speri că poți câștiga măcar un premiu substanțial la Loto.

  • Numere norocoase: 42, 13, 41, 15

Fecioară – Cei născuți sub acest semn fac echipă bună cu oricare dintre zodii și știu foarte bine să-și gestioneze banii. De asemenea, adoră să aibă la îndemână economii.

  • Numere norocoase: 2, 5, 7, 12, 14, 23, 32, 41

Scorpion – Fac echipă bună la acest capitol cu Berbecii și Racii. Nu au deloc grija banilor și pare că norocul îi însoțește peste tot. Pornesc la drum cu gândul că nu au niciodată ce să piardă, ci doar noi lecții de învățat.

  • Numere norocoase: 43, 23, 40, 6
Urmăriți Playtech.ro și pe