Care este numele real al lui Theo Rose, de fapt. Surpriză mare în buletinul artistei

de: Ana Chivu
17 11. 2022

Theo Rose este vedeta momentului acum. Aceasta a reușit să ajungă pe buzele tuturor după ce a cucerit ușor inimile oamenilor din toată țara. Solista are o carieră impresionantă, este jurat la emisiunea ,,Vocea României”, cântăreață și actriță în serialul ,,Clanul”. Cu toate că unii au senzația că știu toate detaliile despre ea, nu este deloc așa. Puțini știu însă care este numele din buletin al iubitei soliste.

Care este numele real al lui Theo Rose: cum o cheamă în buletin

Theo Rose a reușit clar în carieră și nu numai! Vedeta a acaparat multe din scenele mari din România, a ajuns pe TV în cel mai nou serial românesc și face parte și din echipa juraților de la emisiunea ,,Vocea României”. Celebra cântăreață este vedeta momentului, iar numele ei se află pe buzele tuturor mai cu seamă după ce s-a aflat că este însărcinată.

Artista are o mulțime de fani, iar majoritatea oamenilor au senzația că o cunosc foarte bine. Cu toate astea, nu este deloc așa. Unii nu știu nici care este numele său real din buletin. Cu siguranță o țară întreagă a auzit de Theo Rose, iar melodiile ei răsună în toate colțurile, dar chiar și unii fani nu au la cunoștință faptul că ea are două prenume cu o semnificație aparte.

Artista a vorbit despre acest detaliu în cadrul unui podcast. Mai exact, pe jurata de la emisiunea ,,Vocea României” o cheamă Theodora Maria Diaconu. Cea din urmă a subliniat că ambele prenume au fost alese de un preot, pentru că părinții săi nu aveau în plan să o aducă pe lume. Mai exact, alegerea prenumelor are legătură cu data în care s-a născut artista.

,,Sunt născută pe 8 august, pe 7 august este Sfânta Teodora și pe 15 august e Sfânta Maria. Eu n-am fost în plan să mă nasc, așa că un preot mi-a ales numele. Teodora, în greacă, înseamnă darul lui Dumnezeu”, a declarat artista într-un podcast.

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți

Viața celor doi amorezi urmează să se schimbe radical. Vedetele au surprins cu vestea momentului. Jurata de la emisiunea ,,Vocea României” este însărcinată! Se pare că iubirea dintre cei doi este mare pentru că anunțul fabulos a venit în prim-plan după doar câteva luni de relație.

Mai exact, despre cei doi s-a aflat în urmă cu aproximativ patru luni, după ce artista s-a despărțit de Alex Leonte, iar Anghel Damian și-a luat ,adio’ de la Lia Bugnar, partenera sa din ultimii 9 ani.