Care este noul program din magazinele LIDL. Intervalul în care poți face cumpărături

Care este noul program din magazinele LIDL. Intervalul în care poți face cumpărături
Care este noul program din magazinele LIDL?

Care este noul program din magazinele LIDL? Iată în ce intervalul orar îți poți face de acum cumpărăturile? Modificările vor fi prezente pe perioada pandemiei de coronavirus.

Care este noul program din magazinele LIDL?

Programul magazinelor a fost modificat pe perioada pandemiei de coronavirus, mai cu seamă că angajații și clienții se supun deja noilor măsuri de prevenție pentru limitarea răspândirii virusului. Cel mai cunoscut lanț de magazine din Capitală – Mega Image – a micșorat programul până la orele 21:00. În funcție de magazin/oraș, LIDL propune ca ora funcționării să fie de la 07:30, la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminica indică intervalul 8:00 – 21:00, arată lidl.ro. într-o listă complexă a magazinelor. „Excepţie de la acest program fac magazinele din oraşele în care autorităţile locale au emis reglementări speciale privind programul de funcţionare al supermarketurilor”, au transmis reprezentanţii Lidl.

Program LIDL - Context COVID-19
Program LIDL – Context COVID-19

De asemenea, magazinele Penny din toată țara sunt deschise de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 21:00. Duminică, clienții se pot aproviziona între orele 08:00 – 20:00. Penny Market anunță introducerea unor noi măsuri pentru persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani. Vârstinii își pot face cumpărăturile în siguranță în intervalul 11:00 – 13:00.

Program LIDL - context COVID-19
Program LIDL – context COVID-19

„Înţelegem rolul pe care îl avem în această perioadă”

“Înţelegem rolul pe care îl avem în această perioadă şi vom continua să fim alături de echipele noastre din linia întâi cu tot sprijinul de care vor avea nevoie”, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România. Mai mult, din dorinţa de a proteja angajaţii mai vulnerabili, compania a luat hotărârea ca persoanele cu vârsta de peste 65 de ani şi gravidele să intre în concediu plătit, dacă doresc. Compania are cea mai mare parte a angajaţilor în poziţii de casier, lucrător comercial sau în alte funcţii în depozit sau magazine, astfel că la o medie de 13.500 de salariaţi în linia întâi reiese că fiecare ar putea primi sub formă de bonus circa 120 de euro”
Marco Hößl, CEO Kaufland România

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI