30 iul. 2023 | 10:52

Care este diferența de vârstă dintre Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc. Surpriză uriașă, fanii au avut un șoc

Monden
Care este diferența de vârstă dintre Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc. Surpriză uriașă, fanii au avut un șoc
Ce diferenta de varsta este intre Dana Budeanu si Andrei Hrebenciuc

Despre Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc se susține de aproximativ doi ani de zile că formează un cuplu. Pentru că fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc nu ar dori ca numele său să fie asociat cu al brunetei, ar fi cerut să nu îi fie folosită astfel imaginea. Ce diferență de vârstă există între cei doi iubiți.

Dana Budeanu, îndrăgostită de Andrei Hrebenciuc?

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate voci din spațiul public. Creatoarea de modă deține propria sa aplicație și, de-a lungul timpului, a realizat multe emisiuni pe YouTube. Intervențiile și comentariile sale au vizat diverse subiecte, printre care și politice.

Cu toate că în ultimii trei ani de zile a devenit foarte populară, Dana Budeanu își ține viața privată cât se poate de departe de ochii curioșilor. Foarte puține persoane știu ce se întâmplă în viața amoroasă a fostei partenere a jurnalistului Radu Budeanu. Unele voci vorbesc despre o relație amoroasă secretă.

Dana Budeanu

Dana Budeanu ar fi implicată într-o relație romantică cu Andrei Hrebenciuc. Ce e interesant este că fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc nu ar dori sub nicio formă ca numele său să fie asociat cu al brunetei. Din acest motiv, ar fi cerut publicațiilor de cancan să nu îi folosească imaginea.

Așa s-a întâmplat că știrea potrivit căreia Dana Budeanu ar fi trăit o poveste de dragoste cu un bărbat cunoscut din România a fost îngropată într-o profundă liniște. Totul până în luna iulie a anului trecut. Atunci, presa mondenă a început să scrie pentru prima dată despre legătura dintre cei doi.

Andrei Hrebenciuc

Diferența de vârstă dintre Dana Budeanu și Hrebenciuc

La un moment dat, vedeta i-a determinat pe fanii săi să creadă că urmează chiar să se căsătorească. S-a întâmplat după ce, la sfârșitul lunii iulie 2021, a publicat o fotografie în care purta, la mâna stângă, un inel prețios, înțesat cu mici diamante. Valoarea sa ar fi fost uriașă.

Multe voci au susținut atunci că bijuteria ar fi fost cumpărată de Andrei Hrebenciuc și oferită în contextul unei căsătorii secrete. Oficializarea relației cu fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc ar fi urmat să aibă loc, potrivit surselor, într-o locație de lux din străinătate.

Dana Budeanu a dezmințit, la vremea respectivă, toate zvonurile cu privire la o posibilă nuntă între ea și Andrei Hrebenciuc. Vedeta s-a arătat chiar revoltată în legătură cu informațiile cu pricina. Totuși, bruneta nu a avut niciodată o poziție oficială privind o eventuală relație între ea și bărbat.

Puțini români știu ce diferență de vârstă este între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc. Ea s-a născut pe 22 iulie, 1979, iar el pe 27 iulie, 1984. Așadar, între cei doi parteneri este o diferență de cinci ani, presupusul iubit al creatoarei de modă fiind mai tânăr, aspect care a luat prin surprindere pe mulți.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Capital.ro
Preparatul ideal pe care să îl consumi în Vinerea Mare | Se gătește repede și ușor
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro