Care este adevărata familie a lui Raed Arafat. Motivul pentru care nu are o soție în România

Care este adevărata familie a lui Raed Arafat. Motivul pentru care nu are o soție în România
Care este adevărata familie a lui Raed Arafat?

Raed Arafat a ajuns din nou în vizorul presei, după ce filmările extrem de controversate de la Colectiv au ajuns pe micile ecrane. Ce secret ascunde medicul român de origine palestiniană? Cum arată familia sa și care este motivul pentru care nu are o soție în România?

Familia lui Raed Arafat

Raed Arafat a venit în România în anul 1981, cu scopul de a-și urma pasiunea și de a deveni un medic extrem de bun. Zis și făcut! Acesta a început să urmeze studiile Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 1989. După un an în România, visa să plece în Franța pentru a-și continua studiile, însă căderea comunismului l-a împiedicat să mai iasă din țară, moment în care a decis ca România să-i devină a doua casă.

După ce a terminat facultatea, a început să lucreze pe Ambulanță, mai apoi s-a gândit la un plan pentru a putea înființa primul serviciu de urgență din țară, denumit tot de el SMURD. Dacă majoritatea știu de viața sa profesională, despre cea personală nu au fost multe de zis. În tot acest timp, Raed Arafat și-a dedicat tot timpule exclusiv meseriei, motiv pentru care nu s-a căsătorit niciodată.

Care este adevărata familie a lui Raed Arafat?
Care este adevărata familie a lui Raed Arafat?

Ce legături mai păstrează cu familia?

Din păcate, odată ales drumul acesta, Arafat a trebuit să fac mari sacrificii. S-a îndepărtat de familie și de origini. Vorbește rar cu sora lui, medic în Dubai, iar pe mama sa o vede la 2-3 ani.

”Nu merge în Palestina decât foarte rar, nu este deloc bine vazul acolo. Na, un palestinian a creat un serviciu medical de excelenţă într-o altă ţară. Puţini sunt cei care ştiu că el are un frate si o sora. Cu el nu are o legătură strână, însă, de sora lui, care e medic în Dubai, e apropiat. Pe mama lui o vede rar, o dată la doi, trei ani, iar tatăl a decedat acum mulţi ani. Arafat nu s-a însurat niciodată, şi-a dedicat viaţa acestei meserii”
Apropiat al acestuia (Sursa: cancan.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe