Care era bancul preferat al lui Nicolae Ceaușescu. Râdea cu lacrimi când îl auzea

Care era bancul preferat al lui Nicolae Ceaușescu. Râdea cu lacrimi când îl auzea
Unde era, de fapt, miliardul dispărut al familiei Ceaușescu. Cine a luat urma banilor

Sub imaginea de dictator, Nicolae Ceaușescu iubea viața și la petreceri își arăta și fața umană, puțin cunoscută de români. Fostul dictator era pus pe glume și chiar aprecia un banc bun, fiind foarte avid după astfel de manifestări artistice populare.

Dumitru Dragomir a povestit care era bancul preferat al lui Nicolae Ceaușescu

Așa s-a întâmplat și la o petrecere la care a participat și Mitică Dragomir, un cunoscut al lumii fotbalului. Acesta a povestit recent că a fost îndemnat să spună un banc, la o petrecere cu Nicolae Ceaușescu, fiind recunoscut de pe-atunci ca fiind un tip foarte de viață, care are în tolbă foarte multe bancuri.

Toți au încremenit însă atunci când lui Mitică Dragomir i s-a cerut să spună un banc. Cu toții l-au privit cu teamă, unii chiar cu milă, gândindu-se la ce i s-ar putea întâmpla dacă dictatorul nu ar aprecia gluma la adevărata sa valoare.

Dictatorul a ascultat un banc despre…Nicolae Ceaușescu

Dumitru Dragmor s-a conformat și a spus bancul următor: „Pe o nava s-au intalnit Kennedy, Hrusciov si Ceausescu. Si, mancand ei, au zis «Sa vedem care-i cea mai curajoasa natie din lume!»

Keneddy a spus: «John, arunca-te in Ocean, ia cutitasul meu si sa-mi scoti un rechin pe punte!». John s-a aruncat in ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe punte, iese fara o mana.

Hrusciov spune: «Aliosa, ia arunca-te tu in Ocean, ia lama asta si sa-mi scoti trei rechini!» Poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fara doua picioare si fara o mana.

Toată lumea: «O, ce curaj, ce curaj!».

Vine Ceausescu dupa ce mai trage o tuica. «Băi Mitica, ia arunca-te in Ocean, ia lingura asta, vezi daca scoti vreun pestisor sa nu ne facem de ras cu americanii si rusii!». La care ala zice: «Intra, ba, dumneata!, nu vezi ca-i apa rece?!». Toata asistenta: «O, ce curaj, ce curaj!»”.

Bancul nu doar că nu i-a adus lui Dragomir vreo pedeapsă, ci a avut un succes nebun. ”Cu toții s-au prăpădit de râs, în special Nicolae Ceaușescu. „Radeau de se tavaleau pe jos. Toata lumea zicea ca-ti face, ca-ti drege. Tot ce-au vanat mi-au dat mie. Mi-au umplut portbagajul cu prepelite”, a povestit Dragomir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI