Care a fost primul loc de muncă al lui Meghan Markle. Salariul era jenant

de: Ștefan R. Apostol
24 03. 2021

Acum toată lumea o cunoaște pe Meghan Markle. Tot așa, toată lumea știe că înainte de a se logodi cu regalitatea britanică, a jucat în seria „Suits”. Dar puțină lume știe care a a fost primul ei job și cam câți bani câștiga atunci.

Meghan Markle pe vremea când era o anonimă

Viața de personalitate publică a început pentru Meghan Markle, odată cu apariția în serialul ”Suits”. Înainte de a se logodi cu Prințul Harry, câștiga 450.000 de dolari pe an pentru rolul ei, potrivit Fortune. Dar nu a fost întotdeauna atât de sigură din punct de vedere financiar. La fel ca mulți actori aspiranți, Meghan Markle a avut o varietate de locuri de muncă. Unele dintre ele ciudate sau atipice, joburi pentru a-și plăti facturile.

Meghan Markle, acum nu mai trebuie să-și facă griji pentru bani. Și nu doar pentru că soțul ei, Prințul Harry, are o valoare de 25 de milioane de dolari.  Conform Fortune, în 2018, Meghan Markle era deja bogată. Potrivit Fortune, Markle a fost plătită cu 50.000 de dolari pe episod pentru rolul ei în drama legală „Suits”, care se ridica la aproximativ 450.000 de dolari pe an.

Dar finanțele lui Meghan Markle nu au fost întotdeauna atât de sigure. Ea a avut un amestec de locuri de muncă neconvenționale înainte de a primi rolul în „Suits” și înainte de a se logodi cu Harry. În biografia recent lansată despre Markle, „Meghan: A Hollywood Princess”, autorul a scris că Markle s-a luptat să-și câștige banii și să-și lanseze cariera de actriță.

Meghan, la 13 ani a vândut de iaurt congelat

De-a lungul anilor Meghan a trecut prin diferite joburi. De la vândutul de iaurt congelat, caligraf independent, predatul de cursuri la un magazin fix, la model de servietă la un spectacol de jocuri. La prima ei slujbă, la vârsta de 13 ani, Meghan Markle a vândut iaurt înghețat la un magazin din California numit Humphrey Yogart.

”A câștigat salariul minim și a fost foarte populară în rândul clienților. A trebuit să demonstreze că are o personalitate ieșită din comun și că ar lucra bine cu personalul.””, a declarat pentru Mirror fostul ei șef, Paula Sheftel.

Un alt job, am spune interesant, a fost cel de caligraf independent. În copilărie, Meghan a avut tendința de a stăpâni cursivul, o abilitate pe care ulterior a transformat-o într-un concept secundar profitabil ca adult. Caligrafia independentă este „super-profitabilă”, declara Markle pentru Esquire în 2013. „Pentru că sunt atât de puțini oameni care o fac”.

Markle a declarat revistei că a ținut corespondența lui Dolce & Gabbana în timpul sărbătorilor și chiar a făcut invitațiile de nuntă pentru Robin Thicke și Paula Patton, care au ajuns să divorțeze în 2014.

Markle a mai dezvăluit chiar și câteva dintre secretele ei pentru scrierea de mână frumoasă, spunând că „nu trebuie să ai neapărat un stilou elegant”, dar că cel mai important lucru este „să-ți faci timp” și „să faci mișcări fluide”, declara Meghan, conform Insider.com.