Capcana care te poate costa scump în weekend. Cum poți lua amendă între 3.000 și 6.000 de lei

Capcana care te poate costa scump în weekend. Cum poți lua amendă între 3.000 și 6.000 de lei

Poliția Română atrage din nou atenția. Ce le este interzis românilor și pentru ce riscă amenzi usturătoare, între 3.000 și 6.000 de lei. Deoarece este început de weekend, iar oamenii au tendința de a se relaxa mai mult și de a uita de regulile impuse de autorități, Poliția Română a postat pe Facebook un mesaj de atenționare.

Capcana care te poate costa scump în weekend

Astfel, prin intermediul rețelei de socializare, reprzentanții Poliției Române au precizat că petrecerile în spații închise sunt strict interzise în această perioadă. Astfel, cei care nu doresc să mai țină cont de reguli și plănuiesc să organizeze un astfel de eveniment, trebuie să știe că amenzile pot să ajungă și până la 6.000 de lei, în condițiile în care fapta este săvârșită în mod repetat.

„Petrecerile în spațiile închise sunt interzise în acest moment, doar cele în aer liber pot avea loc, dar cu respectarea normelor legale în vigoare, impuse pe perioada stării de alertă.

Reamintim că deranjarea ordinii și liniștii publice, în urma unor astfel de petreceri se sancționează, iar conform legii 192/2019, săvârșirea în mod repetat a faptei se sancționează cu amendă de la 3.000 la 6.000 de lei.”, au menționat reprezentanții Poliției Române pe Facebook.

Recomandarea Poliției Române

De asemenea, pentru toți cei care se pregătesc să meargă la mare sau la munte în acest weekend, Poliția a mai postat un mesaj, lăsat chiar pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române.

”Azi, vineri…

Un sfârșit de săptămână liniștit pentru un început de weekend…agitat?
Că e mare, că e munte, cu mult calm, departe ajungem!

#PolițiaRomână vă recomandă să respectați regulile de circulație rutieră, dar și cele de conviețuire socială, astfel cu toții ne putem bucura de liniștea care ne așteaptă pe parcursul celor 2 zile”, a fost recomandarea Poliției Române pentru cei care merg la munte sau la mare în acest weekend.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI