Cântărețul care a pus manele la Neversea. Spectatorii au explodat de încântare

de: Mariana Olteanu
10 07. 2023

Neversea este unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii. Anual, festivalul îi atrage ca un magnet pe tinerii dornici de distracție. Artiștii cunoscuți, din toate colțurile lumii, dau un adevărat spectacol pe litoralul românesc. Unul dintre cei mai așteptați DJ a fost Salvatore Ganacci, care le pregătește fanilor mereu surprize. Nici anul acesta nu s-a lăsat mai prejos și și-a încântat publicul așa cum a știut el mai bine.

Au răsunat manelele la festivalul Neversea

Tinerii s-au distrat până în zori pe piesele artiștilor lor preferați. Aceștia au cântat și au dansat pe plajă. Festivalul le oferă tinerilor șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai cunoscuți cântăreți.

Nelipsit de la festival a fost și DJ-ul Salvatore Ganacci, care a încântat publicul cu cele mai noi remixuri. Printre piesele remixate s-au strecurat și câteva manele.

Și în urmă cu câțiva ani, artistul a pus câteva melodii din acest gen muzical. Decizia luată de renumitul DJ s-a dovedit a fi un adevărat succes. Cel mai probabil, și anul acesta fanii se așteptau la acest moment.

La ediția de anul acesta, Salvatore Ganacci a inclus două manele de-a lui Adi Minune și Florin Salam.La auzul pieselor, tinerii s-au bucurat și s-au distrat cum au știut mai bine.

Nu este pentru prima oară când vedeta mixează manele, repetând experiența în 2019, tot la Neversea, și în 2022 la Saga Festival. Tinerii au imortalizat momentul. Clipul l-au postat, ulterior, în mediul online, unde a stârnit un val de reacții.

”A demonstrat că este singurul Dj care chiar știe în ce țară a venit”

”Poartă şi „trening” din perioada anilor ’90”

”Și treningul pare a fi din România”

”Din ăla are și tata”

”Eu cred că are rădăcini românești la ce mișcări are!”, sunt doar câteva dintre comentariile românilor pe TikTok.

Citește și: Imaginile care au topit Internetul. Doi pensionari se distrează pe cinste la festivalul Neversea FOTO

Moment special pe scena de la malul mării

Acesta nu a fost singurul moment special de la festival. Pe cunoscuta scenă au urcat și cântăreți români. Printre aceștia se numără Nicole Cherry, Mario Fresh dar și Smiley.

Celebrul Smiley și-a bucurat fanii cu un moment special. Cântărețul a cântat piesa ”Vals” și a invitat-o pe soția lui, Gina Pistol, pe scenă. Cei doi au dansat pe ritmul piesei, iar momentul a fost întâmpinat de fani cu urale și aplauze.

Citește și: Drama de pe plaja ‘Trei Papuci’, unde are loc Neversea. Puțini cunosc de unde vine numele locului