Candidatul USR Plus care a obținut zero voturi la secția unde a mers să voteze. Cum a fost posibil așa ceva

Candidatul USR Plus care a obținut zero voturi la secția unde a mers să voteze. Cum a fost posibil așa ceva
Sandu Crăciun are 0 voturi la secția de votare unde el a votat

Un candidat USR Plus a obținut zero voturi la secția unde chiar el și familia lui au votat. Situaţia halucinantă a avut loc în oraşul Piatra Olt, din judeţul Olt. Candidatul pentru fotoliul de primar din partea Alianţei USR-PLUS, Sandu Crăciun, a constatat cu stupoare că la secția unde el a votat nu a înregistrat nici măcar un vot, deși votase cu membrii familiei sale. Acum, Sandu Crăciun strigă sus și tare că a fost fraudă.

Un candidat USR-Plus a obținut zero voturi la secția unde el și familia sa au votat. Ce s-a întâmplat

Sandu Crăciun, candidatul din partea USR-Plus pentru Primăria din Piatra Olt reclamă o posibilă fraudă electorală la secţia unde el şi familia lui au votat. Mai exact, Sandu Crăciun declară că în procesul verbal întocmit de membrii secţiei de votare, la partidul pe care îl reprezenta apare un mare ZERO.

Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din pacate!„, îşi începe relatarea de pe Facebook candidatul USR-PLUS la primăria din Piatra Olt, Sandu Crăciun. Acesta îi acuză pe membrii unei secţii de votare că pe procesele verbale, la finalul numărătorii voturilor, nu au trecut şi voturile obţinute de formaţiunea sa politică, Alianţa USR-PLUS.

Sandu Crăciun face acuzatii de frauda electorala
Sandu Crăciun face acuzatii de frauda electorala

Sandu Crăciun trebuia să aibă cel puțin 4 voturi

Aspirantul la fotoliul de primar din Piatra Olt își susține acuzațiile de fraudare, întrucât la secția de votare a votat el și familia sa, asta însemnând că trebuia să aibă măcar 4 voturi. Presupunând că familia nu a votat cu el, aspirantul la Primărie trebuia să aibă cel puțin un vot, respectiv al lui. Nu s-a întâmplat nici măcar așa.

„Eu, candidat la funcția de primar al orașului Piatra Olt și respectiv la funcția de consilier local din partea Alianței USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secția nr. 101 din Piatra Olt. La aceeași secție de votare au fost arondați și soția mea împreună cu fiul și fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat și ștampilat de membrii comisiei împreună cu locțiitorul și președintele de secție: Alianța USR-PLUS: 0!!!!

Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat????

Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă!!!

Domnule judecător Arabela Fănel, vi se pare normal ce s-a întamplat????”, este mesajul lui Sandu Crăciun postat pe Facebook.

Cine a câștigat alegerile locale 2020 la Piatra Olt

În localitatea Piatra Olt, primii doi candidaţi au obţinut următoarele rezultate: Nicușor Rada, din partea PSD, 62,48% şi Emilian Păun, de la Partidul Național Liberal, 35,21%

Susţinătorii lui Sandu Crăciu îl îndeamnă pe acesta să depună plângere la Parchet pentru fraudă electorală.