Când te vei căsători în funcţie de zodie. Nativii care aşteaptă ani de zile pentru a te cere

de: Rosu Ioana
07 11. 2023

Astrologii au dezvăluit un aspect intrigant și foarte așteptat în viața de cuplu, respectiv momentul în care bărbații se hotărăsc să facă o cerere în căsătorie. Se pare că alegerea acestui moment depinde și de zodia în care s-au născut, nu doar de înțelegerea dintre cei doi parteneri. Aceaste informații oferă indicii interesante despre felul în care nativii fiecăi zodii iau această decizie importantă și emoționantă, venind în ajutorul femeilor, care uneori nu înțeleg motivul penru care partenerii lor amână căsătoria.

Zodiile care amână momentul cererii în căsătorie

Nu există femeie în această lume care nu visează măcar o dată momentul în care va deveni mireasă și va arăta ca o prințesă din desene animate. Odată cu trecerea timpului, perspectivele de viitor se schimbă, iar unele doamne și domnișoare aleg pe baza unor considerente pertinente să nu se căsătorească niciodată.

De asemenea, există și situația în care, persoane care doresc să-și întemeieze o familie sunt sortite ghinionului, neajungând în fața altarului niciodată.
Astăzi, însă, îți vom prezenta caracteristicile fiecărei zodii, făcând referire la bărbați. Există anumite semne zodiacale care au în sânge amânarea unor decizii importante.

Desigur, există și excepții de la regulă, dar noi ne vom concentra pe marea majoritate. Descoperă zodiile ai căror bărbați pot fi indeciși, atunci când vine vorba de căsătorie, sau din contra, foarte hotărâți să facă cât mai repede pasul.

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Bărbații născuți sub semnul Berbecului sunt cunoscuți pentru hotărârea și impulsivitatea lor. Acești nativi nu așteaptă mult și pot face cererea într-un moment în care simt că relația lor este la cote maxime de pasiune și intensitate.

Taur (20 aprilie – 20 mai): Bărbații Taur sunt recunoscuți pentru răbdarea lor și pentru aprecierea frumuseții și confortului. Acești nativi vor alege momentul perfect, adesea într-un cadru romantic sau într-o locație specială.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Nativii Gemeni sunt jucăuși și versatili. Ei pot face cererea într-un mod inedit, poate chiar cu o notă de umor, pentru a aduce un zâmbet pe fața iubitei lor.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Bărbații Rac sunt familiști și sensibili. Ei vor alege un moment în care simt că au stabilit o legătură emoțională profundă cu partenera lor, adesea într-un cadru intim și plin de afecțiune.

Leu (23 iulie – 22 august): Nativii Leu sunt stăpâni pe ei și iubesc să fie în centrul atenției. Cererea lor în căsătorie va fi un adevărat spectacol, deoarece vor dori să impresioneze și să surprindă pe toată lumea.

Zodia care îi va organiza partenerei o cerere în căsătorie ca în filme

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Bărbații Fecioară sunt detaliști și analitici. Vor pregăti totul cu grijă și vor asigura că totul este perfect înainte de a face cererea.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie): Nativii din zodia Balanță sunt renumiți pentru căutarea echilibrului în viață. Acești romantici ar putea face o cerere în căsătorie, dar ar putea dura câțiva ani pentru a ajunge la această decizie importantă. Momentul va fi ales cu grijă, atunci când vor simți că viața lor este în armonie deplină.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie): Scorpionii sunt pasionali și misterioși, dar și posesivi. Acești nativi nu vor ezita mult în a face o cerere în căsătorie și vor crea un moment special prin care să-și surprindă partenera. Cererea lor va fi învăluită în mister și pasiune.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Săgetătorii sunt aventurieri și adoră să iasă la întâlniri. Cu toate acestea, se decid greu în privința căsătoriei. Au nevoie de libertate și de multă înțelegere pentru a face acest pas important, așa că cererea lor s-ar putea lăsa așteptată.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Capricornii sunt cunoscuți pentru atenția la detalii și atenta organizare a lucrurilor. De aceea, cel mai probabil, cererea lor în căsătorie va fi clasică și bine organizată, fără a ieși din comun. Cu toate acestea, nativii acestei zodii oferă stabilitate și siguranță în viața lor de cuplu.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Vărsătorii sunt creativi și doresc să creeze un moment special pentru acest moment unic în viața lor. Aceștia vor face tot ce le stă în putere pentru ca ca partenera lor să aibă parte de un moment romantic și neașteptat, demn de un film romantic de la Hollywood.

Pești (19 februarie – 20 martie): Peștii sunt profunzi și spirituali. Vor alege momentul potrivit pentru a face o cerere în căsătorie atunci când se simt pregătiți din punct de vedere spiritual. Acest proces poate dura ceva timp, deoarece caută să aibă o conexiune profundă cu partenera lor.