Când revine Ianis Hagi pe teren, după accidentarea suferită. S-a aflat momentul exact

Când revine Ianis Hagi pe teren, după accidentarea suferită. S-a aflat momentul exact
Anunț uluitor! Când se întoarce Ianis Hagi pe teren

Vești uimitoare pentru Ianis Hagi! Fiul Regelui o să revină pe teren după accidentarea suferită, așa că Steven Gerrard nu își mai încape în piele de bucurie! Anunțul făcut acum a bucurat mulți fani pe care îi are fotbalistul.

Cum se simte Ianis Hagi după accidentarea suferită. Fiul Regelui se pregătește să se întoarcă pe teren

Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a trecut prin momente de cumpănă după ce a suferit o accidentare. Acesta a marcat primul gol oficial al echipei, dar bucuria nu a fost una de durată ținând cont că el nu a rezistat nici măcar o repriză pe teren, spre nefericirea suporterilor.

Problemele medicale resimțite în zona gleznei l-au făcut pe Ianis Hagi să fie nevoit să se retragă, așa că Steven Gerrard l-a înlocuit cât s-a putut de repede. Totuși, la vremea respectivă, acesta spera ca fiul Regelui să nu fie ținut mult prea mult timp departe de teren.

„E neplăcut să pierzi un jucător atât de devreme, mai ales acum, când avem doar trei schimbări la dispoziţie. A marcat un gol important pentru noi, sper ca accidentarea să nu fie serioasă.

Glezna e inflamată acum puţin, dar sper că nu-l va ţine departe de teren mult timp.

Există şanse să rateze meciul de marţi, dar avem staff medical foarte bun şi sper să reuşească să-l recupereze pentru meci, pentru că e un jucător important pentru noi.”, spunea Steven Gerrard.

Când se întoarce, de fapt, Ianis Hagi pe teren. Anunțul surpriză a fost făcut de Steven Gerrard

Fanii fotbalistului s-au întristat enorm când au aflat că fiul lui Gică Hagi o să fie nevoit să stea departe de terenul de fotbal pentru a se ocupa de problemele sale de sănătate. Românul a lipsit în ultimele 2 partide, așa că Steven Gerrard abia aștepta ca el să se întoarcă.

Totuși, un anunț surpriză a fost făcut acum. Steven Gerrard a dezvăluit că echipa a avut de suferit săptămâna trecută, dar totul se va schimba. Ianis Hagi se pregătește să se întoarcă pe teren, semn că se simte mult mai bine.

„Am fost destul de limitați săptămâna trecută, dar acum am motive de bucurie. Hagi se întoarce la echipă, Balogun este în formă și disponibil, Sakala este și el apt și va fi în lot. În aceeaşi situaţie este şi Alfredo.

Aceste veşti sunt cu adevărat pozitive. Doar Nikola Katic şi Ryan Jack lipsesc.”, a transmis Steven Gerrard, scrie thescottishsun.co.uk.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe