15 oct. 2024 | 18:20

Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite la Antena 1. Jurații sunt pregătiți de noi provocări

Emisiuni TV
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite la Antena 1. Jurații sunt pregătiți de noi provocări
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite la Antena 1. Jurații sunt pregătiți de noi provocări

Cel mai iubit show culinar marca Antena 1 revine toamna aceasta cu un nou sezon. Postul TV a anunțat data la care începe difuzarea sezonului cu numărul 14 de Chefi la Cuțite, filmat lunile trecute.

Antena 1 a anunțat premiera noului sezon Chefi la Cuțite

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu așteaptă cu nerăbdare să formeze noi echipe alături de care să gătească în bucătăria Chefi la Cuțite. Audițiile pentru sezonul cu numărul 14 s-au încheiat, iar difuzarea acestuia va începe pe 17 noiembrie, potrivit anunțului făcut de Antena 1.

Sute de pasionați de bucărătie s-au prezentat la preselecții, dar numai cei mai buni au trecut de bootcamp și au ajuns în bucătăria Chefi la Cuțite, unde vor găti etapă după etapă. Toate emoțiile lor, dar și ale juraților, vor putea fi urmărite începând cu 17 noiembrie, de la ora 20:00.

Cooking show-ul se va difuza de patru ori pe săptămână, respectiv dumunică de la ora 20:00 și luni, marți și miercuri, de la 20:30. Chefi la Cuțite sezonul 14 va putea fi urmărit atât pe Antena 1, cât și pe Antena Play.

Ce spun jurații despre nou sezon

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu se află pentru al doilea sezon consecutiv la masa juriului Chefi la Cuțite și spun că noul sezon vine cu multe surprize și noutăți.

”Noul sezon Chefi la cuțite vine cu un vibe nou. Înaltul profesionalism pe care îl aducem în bucătărie, cu un nou mod de a vedea bucătăria contemporană, împreună cu poveștile extraordinar de frumoase ale unor concurenți care vor face istorie în platoul show-ului alcătuiesc o rețetă de neratat. Cu adrenalină, cu entuziasm, dar și cu o poftă nebună de competiție… pentru că între noi, cei patru jurați, cuțitele chiar au fost ascuțite în acest sezon”, a declarat Chef Richard Abou Zaki.

”Este un sezon care pentru mine aduce o altfel de încărcătură emoțională, dar și o dorință imensă de a câștiga. Spun asta pentru că, de data asta, am intrat în platoul Chefi la cuțite și mai pregătit pentru confruntările culinare. Va începe un capitol al acestei povești frumoase în care simt că eu și ceilalți trei Chefi putem contura un nou trend în zona gastronomică. Ne-am pus întregul suflet și creativitatea în această poveste. După atâta pasiune și consum emoțional în platoul de la Chefi, abia aștept să înceapă noul sezon!”, a spus Chef Orlando Zaharia.

”Urmează un sezon exploziv Chefi la cuțite, plin de surprize, efervescent, cu o luptă crâncenă pentru amulete și concurenți fantastici. Stați aproape și urmăriți-ne, pentru că va fi un sezon de senzație”, a declarat Chef Alexandru Sautner.

”Sezonul acesta este de departe cel mai așteptat pentru mine! Am văzut concurenți care mi-au depășit așteptările și m-au provocat cu idei pe care nu le-am mai întâlnit. Sunt convins că veți fi la fel de captivați ca mine și surprinși de nivelul la care a ajuns competiția”, a declarat Chef Ștefan Popescu.

 

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Provocarea pe care doar geniile o pot rezolva. Mută două bețe de chibrit pentru a forma 7 pătrate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Europa, în fața unei crize fără precedent. Principala resursă pentru viață, în pericol
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Guvernul pune limită. Decizie pentru absolut toți românii care merg în magazine
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro