Când începe Chefi la Cuțite 2024. Cine sunt noii jurați

de: Anca Lupescu
05 03. 2024

Vești excelente pentru fanii care se întrebau când începe Chefi la Cuțite 2024. Sezonul 13 al celui mai iubit sho este pe cale să înceapă. Antena 1 a anunțat data premierei, iar acesta va fi primul sezon fără Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Însă, bucuria este cu atât mai mare, deoarece noii jurați promit să aducă o experiență culinară de excepție.

Noi jurați de la Chefi la Cuțite

„Chefi la cuțite” va reveni pe micul ecran la Antena 1. Acesta va fi primul sezon cu patru jurați noi, care vin cu o vastă experiență în domeniul gastronomic. Cine sunt acești jurați?

Vezi și: Chef Florin Dumitrescu a răbufnit în războiul cu Antena 1. Fostul jurat de la Chefi la Cuţite are două procese cu postul TV: „Habar nu aveţi la ce compromisuri am fost supus”

Chef Richard Abou Zaki

Născut în Piatra Neamț, Chef Richard Abou Zaki, în vârstă de 26 de ani, se poate mândri cu o carieră culinară de succes în Italia, unde deține patru restaurante. Experiența sa culinară și talentul l-au adus în fața telespectatorilor români ca unul dintre noii jurați ai emisiunii.

Chef Ștefan Popescu

Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai apreciați Chefi din România. Cu o vastă experiență în bucătăria românească și internațională, acesta promite să aducă un suflu nou în cadrul competiției.

Chef Alexandru Sautner

Chef Alexandru Sautner își aduce expertiza culinară din Germania, unde a activat timp de 22 de ani, și din România, unde a dezvoltat o serie de afaceri în domeniul horeca. Cu o pasiune pentru gastronomie și antreprenoriat, Chef Sautner va fi o prezență captivantă în juriul emisiunii.

Află și: Chef Florin Dumitrescu, un nou proiect alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu? Bucătarul a dezvăluit surpriza

Chef Orlando Zaharia

Chef Orlando Zaharia este un alt nume cunoscut în lumea gastronomiei românești. Cu o carieră impresionantă, ce include colaborări cu instituții prestigioase și participări la competiții internaționale, Chef Zaharia aduce o viziune amplă și o experiență bogată în juriul emisiunii.

Când începe Chefi la Cuțite 2024

Chefi la Cuțite 2024 începe pe 18 martie anul acesta, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură noul sezon al emisiunii.

Cu cei patru Chefi pe scaunele de jurați, sezonul 13 Chefi la cuțite promite să fie plin de surprize și momente memorabile. 

Vezi și: Cătălin Scărlătescu reacționează după demisia de la Antena 1: „Proiectul Chefi la Cuțite nu s-a terminat” VIDEO EXCLUSIV

Competiția se anunță mai intensă ca niciodată, iar telespectatorii vor avea parte de noi reguli și provocări care vor face show-ul și mai captivant.

De la luptele pentru amulete până la etapele de confruntare dintre echipe, sezonul 13 aduce o serie de noutăți care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Premiera sezonului 13 „Chefi la cuțite”, va avea loc începând cu data de 18 martie, la Antena 1. Show-ul va fi difuzat luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Este primul sezon în care Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din emisiune.