Când ar putea fi învins Vladimir Putin. „Până de Paşte va fi una dintre cele mai grele cruci ale Europei”, susține un astrolog

Când ar putea fi învins Vladimir Putin. „Până de Paşte va fi una dintre cele mai grele cruci ale Europei”, susține un astrolog
Când ar putea fi invins Vladimir Putin. „Pana de Paste va fi una dintre cele mai grele cruci ale Europei”, sustine un astrolog

Vladimir Putin este de neînduplecat în privința obiectivului său dictatorial de a cuceri Uucraina. Nici sancțiunile economice fără precedent impuse de țările occidentale Federației Ruse, nici rezoluția ONU de condamnare a țării sale și nici convorbirile cu lideri de stat prcum Emmanuel Macron nu par să îl convingă pe președintele rus să pună capăt războiului. Cu toate acestea, Vladimir Putin ar putea pierded puterea mult mai repede decât ne-am aștepta.

Trei momente culminante în perioada următoare. Când ar putea fi învins Vladimir Putin

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut o predicție legată de conflictul din Ucraina și a vorbit despre momentul în care Vladimir Putin ar putea să piardă puterea țării sale.

Există în perioada urmatoare 3 puncte culminante ale acestui moment, care dacă sunteţi atenţi, ce dărâmă pe o parte, întăreşte pe altă parte. Deja se vorbeşte despre intrarea României in Schengen, aderarea Ucrainei si Moldovei la UE, dar şi intrarea Finlandei în NATO. De ceva vreme am pomenit despre faptul că noi, cel puţin vom trage foloase, căci Jupiter aflat pe casa relaţiilor cu străinătatea ne ajută la expansiune.”,scrie astrologul pe pagina sa de Facebook.

Primul moment culminant: 1-4 martie

Un moment culminant, înţelegând prin culminanţă un vârf, peste care nu mai poţi escalada, este cuprins între 2 martie ora 1 şi 4 martie ora 19, folosind marja de 1grd+/-, a conjuncţiei Marte/Pluton. În Capricorn, semn de pămant, momentul culminant se refera la luptele terestre.

Unii zic că războiul acum începe şi că Putin doar s-a jucat cu ucrainenii până acum. Păi Putin e din ce în ce mai sărac. Trimite trupelor ruseşti mâncare expirată din 2015. În curând toata armata rusă în frunte cu trupele Wagner si cecenii se vor c…. pe ei. Îmi cer scuze. Pentru puncte.

Această conjuncţie este pe casă joasă pentru Putin, pe casa Racului, casă emoţională şi reprezintă zilele acestea marele vulcan emoţional al unui om neputincios, care când nu mai are cu ce, ameninţă cu ce-i mai rău. Răbufnirea este astfel emoţională şi neputincioasă.

Potrivit astrologului, după data de 6 martie, când Marte va intra în zodia Vărsătorului, lucrurile vor evoluat spre un război „modern”, în care vor fi implicate mai mult arme moderne, cum ar fi aviația militară, iar pericolul „nuclear” nu va dispărea. De asemenea, un alt pericol poate veni de la bombardamentele rușilor asupra centralelor nucleare din Ucraina.

Al doilea moment culminant: 23-25 martie

În acest interval, planeta războiului, Marte, va căpăta o traiectorie „imprevizibilă” în Vărsător și va face careu cu Uranus, spune astrologul. Acesta poate fi un moment de cotitură în care totul ar putea să se întoarcă împotriva președintelui rus.

Este un moment rău, dar este cel mai tensionat moment care poate inflama acel gen de energie despre care vă spuneam că poate întoarce absolut totul împotriva lui Putin. Uranus, Vărsătorul au legătură cu armele nucleare, dar aduc deopotriva şi blocaje fără precedent în destinul acestui monstru căruia i se înfundă tot, dacă mă iau după nişte legi Universale simple. Una din ele spune că deja ştie că a pornit ceva greşit, dar pentru că nu poate renunţa, va pierde din ce în ce mai mult, adică tot. Nu Putin stă cu degetul pe butonul roşu.

La un moment dat, nefolosirea corectă a acestei energii, dărâmă toată vraja şi ajungi să vezi un om atât de hipnotic şi puternic în toată vulnerabilitatea şi hidoşenia lui. Uranus, Vărsătorul au legătură şi cu cercul de „prieteni” sau cei care au susţinut politica distructivă a lui Putin, iar careul menţionat mai sus, fisurează serios acest cerc.

Spre deosebire de soldaţii tineri despre care se spune că au plecat la un război unde nu ştiu bine ce fac, cercul de miniştri şi comandanţi ai lui Putin ştie. Iar situaţia după 6 martie devine din ce în ce mai critică, mai neuniformă, mai eterogenă, nu mai gândesc toţi ca unul, rup lanţul de iubire.

4 aprilie, al treilea moment culminant. „Până de Paște va fi una dintre cele mai grele cruci ale Europei”

Potrivit astrologului, după data de 4 aprilie Vladimir Putin devine foarte vulnerabil, iar puterea distructivă i s-ar putea întoarce ca un bumerang.

Al treilea şi ultimul moment culminant este 4 aprilie când Marte/Saturn în conjuncţie perfectă fac careu la Uranus/Luna. Trăim de ceva vreme cu Saturn în Vărsător ce ne învaţă forţat lecţii colective, iar careul cu Uranus, activat mereu de alte şi alte tranzite, o face într-o manieră atât de imprevizibilă, nouă, cum nu am mai trăit niciodată. 4 aprilie este o zi istorică cu reputaţie fatidică pentru Bucureşti, încă de la bombardamentele din 1944.

In această zi, această conjuncţie trece peste Fundul Cerului pe harta lui Putin, cel mai jos punct, cel mai vulnerabil pentru el, iar în opoziţie cu energia diabolică Pluton/Lilith/Kharma o mare urâţenie ce stă pe casa puterii şi a funcţiei sale, descriindu-l perfect ca pe un dictator, va crea efectul de bumerang a acestei puteri disctructive ce se va întoarce cu o forţă uriaşă inapoi spre el.

Aceste aspecte rele se referă şi la criza umanitară, bani, hrană, iar până de Paşte va fi una dintre cele mai grele cruci ale Europei.

Începutul sfârșitului acestui conflict…

Pe 8 aprilie Marte va intra în careu şi cu axa Nodurilor Lunare, Destin/Karma şi cam gata cu perioada aceasta şi cu momentele ce ar putea să ma pună pe gânduri..

Nu uitaţi ce am spus ieri şi alaltăieri despre Luna Nouă-Jupiter-Neptun în Peşti. Este specifică rugaciunilor şi minunilor. O lunaţie are grijă să vegheze o lună întreagă, iar în ciuda tuturor aparenţelor, există protecţie. Dacă vă îndoiţi de asta, daţi putere răului!

Mai bine dați unfollow pesimiștilor și negativiștilor”, este mesajul Cristinei Demetrescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe