Când apare, de fapt, sezonul 6 al serialului Netflix Lucifer

Când apare, de fapt, sezonul 6 al serialului Netflix Lucifer
Când apare, de fapt, sezonul 6 al serialului Netflix Lucifer

Serialul Lucifer de pe Netflix a cucerit inimile a mii de fani în România. Cei care au așteptat cu sufletul la gură un nou sezon trebuie să știe următoare veste.

Când apare, de fapt, sezonul 6 al serialului Netflix Lucifer

Din păcate, seria urmează să se încheie după al șaselea sezon. Filmările s-au încheiat deja, așa că, a doua parte a sezonului cinci tocmai a ajuns pe micile ecrane.

Inițial, nu trebuia să existe un al șaselea sezon, dar voința fanilor a câștigat, deoarece peste 100 de mii de oameni au semnat o petiție prin care solicitau ca serialul să nu se termine după cinci sezoane. Fanii lui Lucifer au fost extrem de fericiți în iunie anul trecut, când Netflix a confirmat că va exista al șaselea sezon.

Deși nu a existat o dată fixă ​​anunțată de Netflix, dat fiind că filmările s-au încheiat în primăvara anului 2021, nu ar fi o surpriză ca sezonul șase din Lucifer să poată fi văzut la finalul acestui an. Poate chiar în luna decembrie, având în vedere că a doua parte a sezonului cinci a ieșit pe 28 mai.

Ce urmează să se întâmple în ultimul sezon

Personajele tale preferate din sezonul cinci sunt pregătite să revină pentru ceea ce va fi sezonul final al lui Lucifer. Tom Ellis va fi în mod evident Lucifer, în timp ce Lauren German joacă rolul lui Chloe, Lesley-Ann Brandt rolul lui Maze, Rachael Harris în rolul Linda Martin, Aimee Garcia în rolul Ella Lopez, Kevin Alejandro în rolul lui Dan Espinoza, Scarlett Estevez în rolul lui Trixie Espinoza și D.B. Woodside ca Amenadiel.

În prezent, nu există niciun trailer pentru sezonul șase, dar fanii au început deja să speculeze despre ce ar putea fi vorba în ultimul sezon al îndrăgitului serial.

Pentru cei care au urmărit deja a doua parte a sezonului cinci și sunt acum la curent cu Lucifer, știu că întâmplările au pregătit ultimele evoluții dn sezonul șase. Lucifer a devenit noul Dumnezeu după ce a salvat-o pe Chloe de la Moarte și Rai și apoi l-a învins pe Michael, așa că sezonul șase ar putea să fie despre noul rol al lui Lucifer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI