28 mart. 2024 | 21:07

Când a primit Prințesa Kate diagnosticul de cancer, de fapt. Familia Regală a făcut dezvăluirea în urmă cu puțin timp

Sănătate
Când a primit Prințesa Kate diagnosticul de cancer, de fapt. Familia Regală a făcut dezvăluirea în urmă cu puțin timp
Cand a fost diagnosticata Printesa Kate cu cancer. Casa Regala a facut dezvaluirea in urma cu putin timp

Într-un videoclip care a trimis unde de șoc în întreaga lume pe 22 martie 2024, Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer și că face chimioterapie. Personalitatea regală, atât de faimoasă pentru eleganța ei, a ales să facă totul public „de dragul tinerei noastre familii”, cu referire la copiii săi, Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani.

Când a fost diagnosticată Kate Middleton cu cancer

Pe un fundal de narcise galbene, adesea văzute ca un simbol al speranței pentru bolnavii de cancer, Catherine a reușit să zâmbească în timp ce a spus: „Sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec”.

În culise, Prințesa de Wales a luat măsuri pentru a-și prioritiza sănătatea, dar nu s-a izolat complet. Atât ea, cât și Prințul William, în vârstă de 41 de ani, au fost văzuți la evenimentele sportive și lecțiile copiilor lor în ultimele săptămâni. Pe 16 martie, cuplul a fost fotografiat făcând comisioane împreună la Windsor’s Farm Shop.

De asemenea, părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, au fost o sursă suplimentară de ajutor, Carole însoțindu-și nepoata la școală. Frații mai mici ai lui Kate, Pippa și James, împreună cu familiile lor, stau tot în apropiere. Într-o declarație emoționantă însoțită de o fotografie cu el și Kate în copilărie, James a scris pe Instagram: „De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca familie, îl vom urca și pe acesta cu tine”.

Noi detalii despre boala Prințesei de Wales

În urmă cu puțin timp, Palatul Kesington a oferit un nou detaliu despre cancerul Prințesei de Wales. Potrivit purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington, tipul de cancer și stadiul bolii nu vor fi făcute publice:

„Diagnosticul de cancer a fost pus de medici după operație, după mai multe analize”.

Kate Middleton a început ședințele de chimioterapie preventiv încă din luna februarie. Durata tratamentului va depinde de sfatul medicilor și de evoluția bolii Prințesei.

În timp ce starea de sănătate a lui Kate a întărit plasa de siguranță din jurul ei, problemele medicale au evidențiat și înstrăinarea continuă a familiei regale de Prințul Harry și Meghan Markle, care au aflat vestea în același timp cu restul lumii. Cu toate acestea, ei au vorbit în privat cu William și cumnata lor în urma anunțului și au lansat public o declarație: „Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate (…)”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de astăzi, 27 aprilie
Capital.ro
Locuri de grătar de 1 mai 2024. Aici poţi face grătar fără să primeşti amendă!
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! ACTELE care SCHIMBĂ totul
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro