Când a aflat Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Momentul ciudat al veștii

de: Bișinicu Andreea
25 05. 2022

Irinel Columbeanu a dezvăluit felul în care a aflat că Monica Gabor s-a căsătorit, în mare secret, cu iubitul ei de origine asiatică, Mr. Pink. Totul s-a întâmplat în București, iar vestea a fost surprinzătoare. Cum și-a dat seama fostul milionar că mama fetiței sale s-a recăsătorit. Monica Gabor nu a vorbit despre asta.

Cum a aflat Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink

Într-un interviu acordat publicației Click!, Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe fosta lui soție, Monica Gabor, dezvăluind care a fost momentul în care a aflat că mama fiicei sale s-a căsătorit cu Mr. Pink, iubitul ei chinez.

Totul s-a petrecut în urmă cu câțiva ani, când părinții Irinei Columbeanu s-au întâlnit în Capitală, pentru a face un act notarial, moment în care fostul milionar a observat că Monica Gabor își schimbase numele de familie.

„Nu m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București, a trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca și având numele lui de familie (n.r. al lui mr. Pink)”, a declarat irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru click.ro.

La podcastul lui Nasrin Ameri, Irinel Columbeanu a vorbit despre cel mai dificil moment din viața sa, acela în care Irina, fiica lui, s-a mutat în Statele Unite ale Americii, alături de mama ei și soțul acesteia, Mr. Pink.

„Le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc!”

Deși, inițial, nu a fost de acord ca Irina să plece de lângă el, într-un final, Irinel Columbeanu și-a dat acceptul pentru ca fetița lui să se stabilească peste ocean.

„Un conflict în interiorul meu, între a ceda sau nu cerințelor venite din partea lor, a lui Pink și a soției sale (n.r. Monica Gabor), parcă la vremea aceea nu era încă soția lui, să nu mă întorc cu Irina și s-o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.

Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară.”, a relatat Irinel Columbeanu în podcastul Ameritat cu Nasrin de pe Youtube.