Camelia Mitoșeru o duce tot mai greu. Abia se descurcă cu pensia pe care o primește de la stat: “Vânez reducerile la mâncare prin magazine”

de: Violeta Badea
18 09. 2024

Camelia Mitoșeru, cunoscuta actriță de teatru și televiziune, a ajuns să își gestioneze cu mare atenție cheltuielile de zi cu zi, trăind modest din pensia pe care o primește de la stat. La vârsta de 73 de ani, după o viață dedicată scenei, artista se confruntă cu dificultăți financiare, recunoscând că vânează reducerile la mâncare pentru a se descurca.

Camelia Mitoșeru, cu ochii pe promoțiile din supermarketuri

Deși a activat în teatru timp de peste 40 de ani, Camelia Mitoșeru mărturisește că pensia nu îi este suficientă pentru a trăi confortabil, așa că este nevoită să fie extrem de atentă la cheltuieli. Artista urmărește cu atenție reducerile din magazine și face tot posibilul să își administreze eficient banii.

”Încă nu am primit o decizie de recalculare a pensiei, talonul este același luna aceasta. Poate că îmi vor mai da, nu știu. Dar, până atunci, vânez reducerile la mâncare.

De exemplu, recent mi-am cumpărat o înghețată de 24 de lei, dar m-au taxat la casă cu 18 lei. Iar pâinea o cumpăr ieftină, doar 1,5 lei bucata, o feliază acolo. E așa gustoasă. În fiecare zi cumpăr o pâine, mănânc două felii, restul dau la vrăbii și porumbei”, a dezvăluit actrița pentru Click.

”Boala a fost gravă”

Pe lângă dificultățile financiare, Camelia Mitoșeru a trecut și prin momente dificile din punct de vedere al sănătății. În urmă cu trei ani, a suferit o operație pe creier, fiind diagnosticată cu meningiom, o tumoră benignă ce îi putea pune viața în pericol. Deși intervenția a fost una riscantă, din fericire, acum este în afara oricărui pericol.

”Sunt recunoscătoare că am trecut cu bine peste acea perioadă. Boala a fost gravă, dar acum mă simt mai bine, deși trebuie să fiu atentă și să îmi mențin sănătatea”, a declarat Camelia Mitoșeru.

Citește și Camelia Mitoșeru, actrița cu cele mai frumoase picioare din anii comunismului: ”Rivalizam cu Stela Popescu”. Sfaturi pentru femeile care uită să se mai privească în oglindă EXCLUSIV!

Rețeta de plăcintă cu iaurt, moștenire de la Stela Popescu

Pe lângă talentul său pe scenă, Camelia Mitoșeru a moștenit și câteva secrete culinare de la regretata Stela Popescu, cu care a avut o relație apropiată. Una dintre rețetele preferate ale actriței este plăcinta cu iaurt, pe care o prepară ori de câte ori are ocazia.

”De la Stela am învățat să fac plăcinta cu iaurt. E o rețetă simplă și delicioasă. Amesteci iaurtul cu ouă și zahăr, pui stafide și un pachet de foi de plăcintă. Se coace la foc mic și în 40 de minute e gata! Este delicioasă!”, a spus artista.

În ciuda dificultăților financiare și a problemelor de sănătate, Camelia Mitoșeru își păstrează optimismul și continuă să fie un model de putere și răbdare.

Citește și Câți bani o costă medicamentele pe Camelia Mitoșeru, după operația pe creier. Ce trucuri are pentru a se ajunge cu pensia: „Cât să mănânci doar pipote?” EXCLUSIV!