Camelia Mitoșeru, actrița cu cele mai frumoase picioare din anii comunismului: ”Rivalizam cu Stela Popescu”. Sfaturi pentru femeile care uită să se mai privească în oglindă EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
19 04. 2024

Camelia Mitoșeru a rămas un exemplu de cochetărie și la vârsta de 72 de ani. Superba actriță, care a strălucit vreme de peste 40 de ani pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, a povestit în exclusivitate pentru Playtech Știri despre perioada ei de glorie. Rivaliza, din punct de vedere fizic, cu Stela Popescu. Camelia Mitoșeru vine și cu sfaturi prețioase pentru femeile care, din cauza grijilor cotidiene, uită să se mai privească în oglindă.

Camelia Mitoșeru nu iese din casă niciodată nemachiată, nici măcar să cumpere pâine

Camelia Mitoșeru a fost una dintre cele mai frumoase actrițe din lumea teatrului românesc, având un chip de păpușă și un trup de invidiat. Purta, în spectacole, fuste și rochii cât mai strâmte și mai scurte, punându-și astfel în evidență talia de invidiat și picioarele superbe ca de fotomodel.

Actrița, acum în vârstă de 72 de ani, ne-a vorbit despre acea perioadă de succes, în care avea toată lumea la picioare, făcând duet o vreme și cu inegalabilul artist Puiu Călinescu:

”Eu, chiar dacă a trecut timp, mi-am păstrat feminitatea. Sunt mereu coafată, vopsită la păr, machiată, elegantă, asortată. Nu ies din casă nici până la pâine, dacă nu sunt machiată și îmbrăcată frumos.

Dar, să știți că eu nu mă aranjez pentru cineva anume, așa cum gândesc multe femei. Important este să mă plac eu pe mine, nu mă aranjez pentru oameni. De fapt, nici nu m-a interesat moda, am ținut cont să fiu în pas cu vârsta”.

Citiți și: Mama lui Mihai Mitoșeru e îngrozită de prețurile la mâncare: ‘M-am și speriat când am văzut bonul’ EXCLUSIV

”Mașiniștii mă admirau în tăcere, din culise”

Despre cele două actrițe, Camelia Mitoșeru, mama actorului Mihai Mitoșeru, și Stela Popescu se spunea că au fost într-o permanentă competiție pe plan profesional, dar și din punct de vedere fizic, fiind frumoasele acelor vremuri:

”Toată lumea îmi lăuda trupul frumos. Aveam cele mai frumoase picioare. Rivalizam aici cumva cu Stela Popescu, și ea o superbitate, care de altfel îmi era și colegă la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase” din București.

La recenta mea aniversare, de la teatru, mașiniștii au spus că eram diva teatrului, că mă admirau în tăcere, din culise. Nici n-am știu că vorbeau atât de frumos despre mine. Dar nu am profitat de frumusețe, mi-a plăcut să fiu modestă, prietenoasă, o bună colegă.

Cu Stela Popescu mă sunam, făceam schimb de rețete culinare, eram în armonie cu toată lumea. Am iubit și iubesc oamenii, ceea ce e foarte important, nu am bârfit pe nimeni. Trebuie să fim axați pe calitățile oamenilor, căci defecte avem cu toții, chiar și eu am”.

Citiți și: Mihai Mitoșeru nu i-a fost alături mamei sale după operație. De ce a lăsat-o singură la greu EXCLUSIV

Camelia Mitoșeru a suferit o operație pe creier: ”Nu mi-e frică de moarte”

Camelia Mitoșeru a trecut printr-o operație delicată, pe creier, însă susține că nici atunci, când a fost bolnavă, și nici acum nu se teme de moarte.

”De ce să ne fie frică de moarte? Mie nu îmi mai e frică. Îmi era, poate, când eram mai tânără, dar acum nu. Vă zic și de ce. Când ești optimist, nu te gândești la moarte, ca să fie clar! De ce să mă gândesc că o să mor? Nici pe la ușa medicilor nu stau să mă caut de boli.

Mă duc rar la doctor. Am fost când a trebuit să mă opereze. Important este să fim credincioși, omul trebuie și are nevoie să creadă în ceva. Mihai, fiul meu, a trăit cu mine, dar nu pare atât de vesel, el seamănă cu tatăl lui. Așa era el, mai pesimist. Dar îmi seamănă la dragostea pentru meserie, el iubește scena la fel de mult ca mine”, s-a mai confesat Camelia Mitoșeru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.