Alegeri locale 2020. Avertisment dur despre pericolul din secțiile de votare: “Vom avea o creștere a virusului”

Alegeri locale 2020. Avertisment dur despre pericolul din secțiile de votare: “Vom avea o creștere a virusului”
Călin Popescu Tăriceanu, avertisment despre pericolul din secțiile de votare: “Vom avea o creștere a virusului” Sursă foto: Reuters

Președintele Alde, Călin Popescu Tăriceanu, trage un semnal de alarmă cu privire la siguranța cetățenilor la alegerile locale, în contextul exploziei numprului de cazuri. Acesta susține că oamenii vor fi timorați din cauza pericolului de a se infecta cu COVID-19, iar deciziile lor vor fi luate pe fondul unor temeri.

„Oamenii vor fi speriați, nu vor avea curajul să iasă din casă”

Polticianul avertizează Guvernul cu privire la haosul care va avea loc la alegeri, fiind un moment nepotrivit pentru expunerea cetățenilor la virus. Tăriceanu consideră că frica indusă de posibila contactare a virusului va anula ideea de „vot democratic”

Sursă poză: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Suntem într-o uriașă brambureală generată de actualul Guvern. Vom avea o creștere a virusului în secțiile de vot. Votul nu se poate desfășura în condițiile în care unii oameni vor fi timorați, speriați, nu vor avea curajul să iasă din casă. Vor fi cu adevărat democratice sau va fi un simulacru de alegeri? Va fi ca în 1946„, a declarat acesta, luni seară, la Romania TV.

Planul PSD pentru alegeri, demascat de ministrul Finanțelor

Florin Cîțu a vorbit în cursul serii de ieri despre planul diabiolic al PSD-ului de a jefui România, prin intermediul alegerilor ce urmează. Acesta îl acuză pe Marcel Ciolacu de instigare la nesupunere și de acțiuni neconforme cu situația României în această perioadă de pandemie.

În ce situație nu ar mai depune Ciolacu moțiune de cenzură

Potrivit minstrului Finanțelor, PSD s-a opus tuturor măsurilor propuse de Guvern, pentru a ajunge într-un punct sigur: jaful țării și câștigarea unor voturi în plus la alegeri.

Planul PSD e simplu, aruncă țara în aer doar pentru a câștiga câteva voturi. Tot ce au făcut din momentul în care am preluat guvernarea, cu proiecte de lege, cum e dublarea alocațiilor, nu au votat prelungirea stării de urgență, nu au votat prelungirea stării de alertă, acum avem discuțiile despre purtatul măștii, știți foarte bine cum Ciolacu era în Parlament fără mască în timp ce toată lumea purta mască.

Tot ceea ce au făcut a fost să instige la nesupunere, la nerespectarea legii, la a arunca tot felul de mesaje alarmiste, dar cred că, până la urmă, scopul PSD este jaful banului public. Dacă mâine i-aș spune lui Marcel Ciolacu “Lăsăm 5 companii, îți lăsăm manageriatul”, n-ar mai depune nici moțiune de cenzură, nu ar mai face nimic”, a afirmat Cîțu la „Legile Puterii” , potrivit relitatea.net.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI