Când bruta lovește animalul. Imagini revoltătoare cu tânăra care își bate câinele în tramvai

Când bruta lovește animalul. Imagini revoltătoare cu tânăra care își bate câinele în tramvai

O tânără extrem de furioasă își lovește cu palma și cu pumnul câinele pe care îl ține într-o lesă. Imaginile au fost suprinse într-un tramvai din București și au fost publicate pe Facebook.

Deși animalul este pui, tânăra îl lovește fără milă și urlă la el. În timp ce îl lovește fără milă îi reproșează câinelui că ar fi plecat de lângă ea.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de Tudor Tim Ionescu, consilier general în Primăria Capitalei.

Deși se aud câteva femei care vociferează, niciun călător din tramvai nu intervine.

În acest caz, autoritățile ar trebui să intervină și să o pedepsească pe tânără, spune Kuki Bărbuceanu, coordonator proiecte fundația Vier Pfoten, consultat de Digi 24.

„Din păcate, vedem din ce în ce mai des, ce să ne mai mirăm. Noi, din păcate, educația o facem cu palma sau cum pumnul. Provocarea de suferințe fizice și psihice animalelor prin orice mijloace este infracțiune.” Kuki Bărbuceanu, coordonator proiecte fundația Vier Pfoten

Reprezentantul organizației neguvernamentale care militează pentru protecția animalelor amintește că, în alte țări, pentru chinuirea animalelor riști să faci pușcărie.

„Autoritățile ar trebui să se autosesizeze și să intervină pentru a sancționa această persoană, un dosar penal, ori amendă penală. Acum vreo 2 ani, în Argentina, stăpâna a fost sancționată cu închisoare cu executare 3 ani de zile.” Kuki Bărbuceanu, coordonator proiecte fundația Vier Pfoten

Urmăriți Playtech.ro și pe