Cadourile pe care să nu le accepți niciodată. Lidia Fecioru anunță că aduc mare ghinion

de: Manolică Anca
27 07. 2023

Deși este frumos să refuzi un lucru primit în dar, sunt unele pe care ar trebui, totuși, să nu le accepți. Iată 7 cadouri pe care e bine să nu le primești, pentru că pot prevesti o despărțire, pot aduce o boală sau mult ghinion în viața ta. Lidia Fecioru a vorbit despre toate.

Cadourile pe care să nu le accepți niciodată

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, despre obiectele care sunt aducătoare de ghinion. Iată. așadar, câteva lucruri pe care nu este indicat să le accepți drept cadou, pentru că aduc ghinion. Unele pot prevesti o despărțire, apariția unei boli sau, pur și simplu, te pot seca de energie.

Primul care se află pe lista cadourilor de refuzat este ceasul. Potrivit spuselor acesteia, obiectul anunță o despărțire și este un semn rău. ”Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire.”

Cuţitul „poate tăia soarta”

În ceea ce privește primirea în dar a unui cuţit, se spune că ”poate tăia soarta”. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, trebuie, la fel ca și în cazul ceasului, să se dea la schimb o monedă. „La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, a mai spus Lidia Fecioru.

Şi oglinda se înscrie pe lista obiectelor interzise. În cazul în care aceasta este dăruită de o femeie altei femei, ea poate fura frumuseţea, energia și strălucirea. Un astfel de dar trebuie să fie acceptat cu mare precauţie, mai ales în cazul celor vechi.

Citește și: Băutura Lidiei Fecioru care te scapă de insomnii. Se face din doar 3 ingrediente ieftine

Geanta golește portofelul

În cazul portofelelor, genților sau rucsacurilor, acestea trebuie dăruite/primite cu o sumă mică de bani în ele. ”În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul”, mai susţine bioenergoterapeutul.

Un alt cadou care poate prevesti o separare timpurie este reprezentat de florile galbene. Această culoare, prin definiție, simbolizează gelozie. Prin urmare, nu dărui flori galbene unei femei de care nu vrei să te desparți prea curând. Și încă un aspect important, niciodată nu se dăruiesc flori în număr par.

Citește și: Ce să faci să nu mai atragi ghinionul în viaţa ta. Lidia Fecioru, despre cum te fereşti de lucrurile urâte