17 feb. 2022 | 12:58

Cadourile care aduc ghinionul în casa ta. Trebuie să le refuzi neapărat

Diverse
Cadourile care aduc ghinionul în casa ta. Trebuie să le refuzi neapărat
Refuza-le sau scapa de ele

Cadourile sunt forme de a spune că ții la cineva sau că te-ai gândit la persoana respectivă atunci când ai văzut un obiect, floare sau altceva. Să primești cadouri este, cu siguranță, unul dintre cele mai plăcute sentimente. Există, totuși, și daruri de care trebuie să te ferești. Acestea nu sunt deloc de bun augur și chiar dacă nu vrei să le refuzi, trebuie să nu le aduci niciodată în casă, pentru că nu îți vor purta noroc, ci dimpotrivă. Superstițiile sunt legate de cadouri care simbolizează adesea lucruri negative, astfel încât e mai bine să fii precaut și să nu îți încerci norocul aducând în casă astfel de obiecte.

Ce cadouri să nu accepți niciodată

Cuțite și foarfeci. Să dăruiești ceva ascuțit, cum ar fi un cuțit sau o foarfecă, aduce ghinion, deoarece se crede că rupe relația. Cu toate acestea, daunele pot fi atenuate dacă cel care primește dă ceva mic, cum ar fi o monedă, în schimb, pentru a face din schimb o tranzacție. Nu da în dar un cuțit sau o forfecă și nici nu primi vreodată așa ceva.

Batiste și săpun. Unele superstiții legate de oferirea cadourilor sunt destul de literale – se spune că oferirea unei batiste semnifică lacrimi care vor veni. În Suedia, se presupune că un bărbat nu ar trebui să îi ofere niciodată iubitei sale o batistă de mătase, pentru că ea își va șterge afecțiunea pentru el. De asemenea, se presupune că săpunul este un cadou ghinionist, deoarece îți va spăla prietenia.

Opal. Opalul este considerat una dintre cele mai ghinioniste pietre prețioase, așa că ar trebui evitat ca și cadou, cu excepția cazului în care destinatarul s-a născut în octombrie (luna de naștere a opalului), caz în care vibrațiile sale negative vor fi inversate. Nu așeza niciodată un opal într-un inel de logodnă, deoarece acesta prevestește văduvia timpurie.

Pantofi. A primi o pereche nouă de pantofi poartă ghinion, deși, în mod ciudat, se spune că îi prelungește și viața. Aduce foarte mult ghinion să primești pantofi drept cadou de Crăciun, deoarece se crede că semnifică faptul că cel care îi primește va pleca de lângă tine.

Pisică. În Sicilia, se spune că nu ar trebui să primești niciodată un cadou în formă de pisică mai ales dacă ești logodit/ă , deoarece acest lucru prevestește o moarte bruscă și violentă. Cu toate acestea, în alte culturi, dacă partener oferă cadou o pisică adevărată, înseamnă că nu vă veți despărți niciodată.

Portrete.  Să primești un cadou cu chipul tău pe el poartă ghinion și este un semn de trădare.

Culoarea unui cadou poate fi semnificativă. Se spune că a da sau a primi obiecte negre aduce întotdeauna ghinion, deoarece culoarea neagră aduce moartea cu ea. De asemenea, nu ar trebui să primești niciodată o carte cu coperta roșie, deoarece cu siguranță va rupe o prietenie, deoarece roșul este culoarea mâniei și a neînțelegerilor.

 

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
Capital.ro
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi pentru a avea parte de sănătate și belșug tot anul
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro