24 feb. 2022 | 15:50

Cadoul neașteptat pe care l-a primit Dan Negru din partea soției. Mulți vor fi uimiți

Monden
Cadoul neașteptat pe care l-a primit Dan Negru din partea soției. Mulți vor fi uimiți
Cum si-a petrecut ziua de nastere

Dan Negru a împlinit 51 de ani și a primit un cadou special de la soția lui, Codruța. Prezentatorul Tv are o căsnicie trainică din care au reieșit doi copii superbi. Chiar dacă programul său este unul încărcat, cei patru reușesc să petreacă timp împreună, iar cu ocazia zilei lui de naștere, Dan Negru a primit un cadou neașteptat din partea soției sale. 

Ce cadou a primit Dan Negru de la soția lui

Pe 23 februarie, Dan Negru a împlinit 51 de ani și se poate declara un bărbat împlinit pe plan personal și profesional. Ziua lui de naștere a fost un real succes, iar asta pentru că a petrecut-o în familie, dar și pentru că a primit un cadou special de la Codruța. 

Prezentatorul a fost, de ziua lui, la Chișinău, unde prezintă diferite producții tv. Spre seara a revenit în București unde s-a întâlnit cu familia și prietenii și au petrecut împreună. 

Soția lui i-a cumpărat o bicicletă, știind că Dan Negru este un mare fan al acestui mod de transport. De altfel, el este nerăbdător să se întoarcă în București și să înceapă să meargă cu bicicleta la filmările de la Kanal D. 

„Dan abia așteaptă să meargă la filmări cu bicicleta. Așa nu mai consumă nici benzina, căci la cât a ajuns acum și s-a scumpit, bicicleta este excelentă’, au spus apropiații lui Dan Negru.

Și de la Antena 1 a primit un cadou

Dan Negru a schimbat recent trusturile tv. El a plecat de la Antena 1 după mulți ani petrecuți aici. În viața lui urmează o nouă etapă în calitate de prezentator tv la Kanal D.

Pentru că șefii Antena 1 îl apreciază în continuare, Dan Negru a primit și un cadou din partea fostei echipe. El a primit un ciobănesc mioritic. Câinele pe care îl prezentatorul îl avea de 18 ani a murit în urmă cu un an, motiv pentru care darul celor de la Antena 1 nu numai că a fost apreciat, dar a fost și binevenit. 

A fost răsfățat de ziua lui de trei televiziuni, Antena, aia din Chișinău și Kanal D, unde se va duce din martie, atunci începe programul.

Surpriza cea mare a fost cățelușul, mai ales că lui Dan i-a murit ciobănescul, după 18 ani, iar copiii lui sunt acum în culmea fericirii.

Gest frumos al Antenei, a stat acolo 22 de ani, șefii știu că e iubitor de animale și i-au făcut un cadou special de ziua lui”, a spus un apropiat al lui Dan Negru.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Regele Charles, dispus să se retragă. Anunțul e pregătit
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
Amendă de 1.000 de lei pentru proprietarii de mașini. Vecinii te pot reclama. Este interzis pe spațiul public
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
CÂȚI ANI de MUNCĂ ÎȚI TREBUIE! PENTRU o PENSIE DECENTĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro