Cadoul Kaufland România pentru clienții săi. Ce surpriză pot primi

Cadoul Kaufland România pentru clienții săi. Ce surpriză pot primi
Cadoul Kaufland Romania pentru clientii sai

Vești bune pentru consumatorii Kaufland România. De-a lungul timpului, celebrul retailer german și-a obișnuit clienții cu promoții surprinzătoare, produse de bună calitate și cele mai avantajoase oferte. Ce surprize a pregătit Kaufland pentru români. Ce trebuie să faci pentru a câștiga premii de zile mari.

Ce cadou a pregătit Kaufland România pentru clienții săi

În ziua de duminică, 3 aprilie, Kaufland România a pregătit o ofertă de nerefuzat pentru consumatorii săi. Exclusiv astăzi, clienții celebrului lanț de supermarketuri vor primi bani pe care îi vor putea folosi pentru a face cumpărături în magazinele lor din toată țara.

Mai exact, reprezentanții din România ai celebrului retailer german au lansat o campanie prin care le oferă oamenilor posibilitatea de a câștiga 3 vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei, cu o simplă condiție. Clienții trebuie să participe la promoția care este în derulare acum.

Așadar, Kaufland România oferă celor interesați cele trei vouchere de cumpărături, iar tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe pagina lor oficială de Facebook. Mecanismul concursului este extrem de simplu.

Tot ce trebuie să faci este să etichetezi în comentarii numele unei persoane pe care îți dorești să o iei la cumpărături, în oricare dintre magazinele Kaufland România. Dintre toate comentariile publicate la postarea respectivă, Kaufland România alege câte 3 câștigători în fiecare parte a campaniei.

„CONCURS: Și tu ai un prieten care tot timpul vrea să împingă el căruciorul? Dă-i tag în comentarii și ai șansa să câștigi unul din cele 3 vouchere Kaufland în valoare de 500 lei. ”, este publicat textul campaniei pe care Kaufland România o derulează în această perioadă.

Condițiile de participare la campania Kaufland România

Campania Kaufland România a început pe 1 aprilie și se desfășoară până în data de 29 mai 2022, așadar este destul timp pentru ca cei mai fideli clienți ai lanțului de supermarketuri să se înscrie pentru a câștiga voucherele râvnite de toți.

Important de menționat este faptul că Kaufland România nu impune folosirea unui Kaufland Card pentru a putea beneficia de voucherele care sunt oferite gratuit românilor.

Pe site-ul oficial Kaufland România sunt notate câteva dintre condițiile pe care participanții concursului trebuie să le aibă în vigoare, atunci când se înscriu.

„La această loterie publicitară pot participa numai persoane fizice majore, care au împlinit 18 ani până la data începerii loteriei publicitare, cetăţeni cu domiciliul stabil sau reşedința în România si care sunt posesorii unui cont personal de Instagram, cu date reale privind identitatea si posibilitatea de contactare (nume, prenume, numar de telefon).”, se arată pe site-ul oficial Kaufland.

De asemenea, la respectiva loterie publicitară nu pot participa angajații Kaufland, rudele de gradul I ale acestora și nici partenerii de viață ai acestora.