Cadou de 50.000 de euro pentru Anda Adam. Ce a primit artista

de: Bișinicu Andreea
28 02. 2022

Anda Adam se poate considera o femeie extrem de norocoasă. Viitorul ei soț Joseph o răsfață în fiecare zi cu cele mai spectaculoase daruri. Ce cadou colosal i-a făcut afaceristul milionar logodnicei sale. Controversata artistă a primit o bijuterie în valoare de 50.000 de euro. Valorează cât un apartament în provincie.

Anda Adam a primit un inel cu diamant în valoare de 50.000 de euro

Anda Adam este în culmea fericirii de când l-a întâlnit pe Yosif Eudor Mohaci, pe care prietenii îl alintă Joseph. Afaceristul milionar este originar din Elveția, iar, recent, logodnicul Andei Adam le-a dus pe celebra artistă și fiica acesteia, Evelyn, în vacanță în Geneva, orașul natal al milionarului.

De mai bine de o săptămână, Anda Adam se distrează în Elveția alături de fiica ei, viitorul ei soț și familia bărbatului care o va duce, în curând, în fața altarului. Joseph a mai fost căsătorit, în trecut, cu Ioana, femeia care i-a dăruit o fetiță care a împlinit vârsta de 5 ani.

Anda Adam este răsfățată aproape zilnic de iubitul ei, care adoră să o „îmbrace” din cap și până-n picioare cu daruri care mai de care mai luxoase și prețioase. Potrivit jurnaliștilor de la click.ro, Anda Adam ar fi primit, recent, o superbă bijuterie în valoare de 500.000 de euro.

Inelul cu diamantul în formă de lacrimă are o valoare sentimentală inestimabilă pentru frumoasa solistă, care abia așteaptă să se mărite cu bărbatul vieții sale.

„Anda a primit o bijuterie pe care și-ar dori-o orice femeie. Este un inel cu diamant în formă de lacrimă, care l-a costat pe Joseph 50.000 de euro. O iubește foarte mult pe Anda.

Sunt tot timpul împreună, el nu poate sta fără ea deloc. Va urma nunta și va fi una ca în povești. Noi prietenele ei, abia o așteptăm.”, a dezvăluit o prietenă din anturajul Andei Adam, în exclusivitate pentru click.ro.

Petrecerea de logodnă s-a amânat

Anda Adam și Joseph au plănuit o petrecere de logodnă ca în povești, pentru care au cheltuit suma colosală de 30.000 de euro. Din nefericire, evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei. Petrecerea urma să aibă loc la hotelul din Poiana Brașov unde cei doi porumbei s-au cunoscut, în urmă cu un an.

„Da, din păcate am fost nevoiţi să amânăm evenimentul nostru, ar fi avut loc pe 4 decembrie. Restricţiile ne-au stricat un pic planurile, iar cel mai rău a fost că invitaţii din Franţa apucaseră să îşi cumpere bilete de avion.

Noi, cu două zile înainte de plecarea lor, am aflat că nu mai putem organiza logodna, aşa că i-am sunat pe fiecare în parte, le-am spus că, din păcate, nu ne vom mai putea vedea. Încă nu ştiu când vom replanifica, poate la vară când nu vor mai fi atâtea restricţii.

Nu a fost plăcut pentru nimeni. Logodnicul meu se ocupase de toată organizarea cu o lună înainte, a dat un avans la locaţie pentru ca totul să fie cert. Deocamdată, ne concentrăm pe ale noastre şi suntem foarte bine.”, a declarat Anda Adam pentru sursa citată.