Cabral, în lacrimi. “A plecat un prieten drag. PRO-ul plânge” Ce spunea Andreea Esca despre el

Cabral, în doliu. Pro TV-ul a pierdut un prieten drag

Cabral Ibacka poartă doliu alături de toți cei din Pro TV. Cunoscutul trust a pierdut un coleg și un prieten drag. Ce spunea Andreea Esca despre relația de amiciție pe care a avut-o cu acesta?

Cabral, în lacrimi. „PRO-ul plânge”

Andreea Esca și Cabral Ibacka se alătură celorlalți colegi din Pro în liniștea care s-a lăsat peste trust, după ce un coleg s-a stins din viață. Este vorba despre Gabriel Crețeanu, unul din cei mai buni cameramani din România. Dispariția sa bruscă i-a șocat pe cei mai mulți, pentru că acesta a fost văzut prin televiziune și nu părea că ar avea probleme atât de grave de sănătate.

Din nefericire, după o luptă cu o boală grea trupul său a cedat. Multe vedete din cadrul trustului au ales să-și ia adio de la el printr-un mesaj în care povesteau tuturor amintirile trăite împreună. „Așa de tristă sunt măi Gabi… De fapt, sincer, sunt devastată! Pentru că nu știu mulți oameni care să-și iubească profesia ca tine, care să fie prieteni, ca tine, care să își trăiască viața din plin, ca tine, care să fie iubit de toată lumea…. ca tine!”, a scris Andreea Esca pe o rețea de socializare.

Cabral, în lacrimi
Cabral, în lacrimi „Pro-ul plânge”

„Azi Pro-ul plânge”

„Azi Pro-ul plânge. Azi aveam pregătit pe blog un articol frumos despre cei care reușesc zilele astea să facă bine, chiar dacă mulți au tendința să se gândească doar la propriul fund. Dar azi Pro-ul plânge. Pe lângă situația critică a țării, pe lângă situația disperată a lumii… ne-a plecat un coleg drag. Un prieten drag. Dar nu drag… tare de tot de drag. A plecat… s-a dus. De tot. Undeva. Undeva unde să facă glume cu altcineva, nu cu noi, pe lumea asta. A plecat să râdă cu alții, nu cu noi prin Pache. S-a dus să facă mișto prin alte lumi, de alții… nu de noi, pe-aici. Să ai drum lin. Azi pentru tine, Gabi, Pro-ul plânge. Noi, ăștia care – de bine de rău – împărțim un cadru, un live, o vorbă, un gând… azi ne-am strâns cumva, fiecare la el acasă, și te-am pomenit. Și-o să te tot pomenim, Gabi. Ne ștergem de pe lumea asta că picăturile de pe parbriz. Odihnește-te în pace, Gabrielule”
Cabral Ibacka

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI