Butonul secret pe care îl are mânerul din mașină. La ce se folosește, de fapt. Puțini știu

Butonul secret pe care îl are mânerul din mașină. La ce se folosește, de fapt. Puțini știu
Ce reprezintă butonul secret de pe mânerul din intriorul mașinii

Posesorii de autoturisme, cel puțin unii dintre ei, deja știu că există un buton secret, situat pe mânerul din interiorul mașinii. Dar există și butoanele de acces fără cheie, care necesită un cod pentru a fi deschise. Cu alte cuvinte, nu oricine poate deschide ușa mașinii. Dacă ne referim la butonul mare de pe mânerul portierei, pentru degetul mare, acesta există de 60 de ani, dar deschide doar o ușă deblocată. De cealaltă parte, dacă ne referim la acel buton, din interiorul mașinii, nu știm câți știu ce face. Asta vă propunem să aflați în cele ce urmează.

Ce reprezintă butonul secret de pe mânerul portierei

În lumea asta, majoritatea șoferilor folosesc mașina personală ca mijloc de deplasare de la punctul A la punctul B. Chiar dacă mașina este dotată cu tehnologiile de ultimă oră, puțini sunt cei curioși să afle ce face fiecare componentă. Așa se face că o șoferiță a descoperit butonul secret de pe mânerul din interiorul mașinii sale, și ma ales ce face, folosindu-se de rețelele sociale.

TikTokerul @jmac8781 a aflat că mânerele din partea din spate a mașinii sale erau mai funcționale decât credea. Vorbim aici de mânerele cu arc pentru ca pasagerii să le tragă în jos și să le țină. Se pare că nu trebuie întotdeauna trase. Hack-ul puțin cunoscut a fost popularizat într-un videoclip de @sanne_vberkel, un alt utilizator de TikTok.

Ale mele erau ascunse”

Când șoferița a văzut tutorialul, a fost nerăbdătoare să o încerce și ea. În videoclipul amuzant, @jmac8781 a urmărit hack-ul, apoi s-a grăbit să iasă din apartamentul ei pentru a-l testa. Șoferița a localizat mânerul din interiorul mașinii sale și a coborât o clapetă mică care a eliberat mânerul și l-a ținut în poziție.

În secțiunea de comentarii, ea a explicat: „Ale mele erau ascunse și a trebuit să folosesc cheile pentru a le scoate”. Hacking-ul mașinii a primit 1,5 milioane de vizualizări pe TikTok.

„Acelea sunt de fapt menite să acopere elementele de fixare care atașează mânerul la vehicul”, a sugerat o persoană.

„De ce nu vin aceste lucruri cu instrucțiuni!!!!!!!!”. Ahhhhhhhhhhhhh, viața mea!!!!”, a scris cineva.

„Am știut-o pentru că eram un copil foarte puțin calm în mașină”, a comentat altcineva.

Din fericire pentru șoferița noastră, și nu numai, acum butonul secret nu mai este atât de secret, și pe viitor va știi cum să folosesacă cu adevărat mânerul de susținere din mașina sa, fără probleme.

@sanne_vberkel I was today years old #fyp #fy #car #didntknow ♬ Congratulations – Tik Toker

Urmăriți Playtech.ro și pe