Britanicii se testează singuri. Procedura prin care află dacă sunt infectați sau nu

Britanicii se testează singuri. Procedura prin care află dacă sunt infectați sau nu
Britanicii se testează singur. Care este procedura?

Britanicii au găsit calea care să le arate dacă sunt infectați sau nu cu coronavirus. Aceștia se testează singuri! Care este procedura care le arată dacă sunt sănătoși sau nu?

Britanicii se testează singuri. Care este procedura?

În Marea Britanie se fac teste în masă! Nu mai sunt testați doar bolnavii, cadrele medicale și polițiștii, ci și cei care lucrează în cămine de bătrâni, rezidenții instituțiilor și toți cei peste 65 de ani. Cine vrea să se testeze, trebuie să se programeze la centrele mobile pentru testare, loc în care își vor preleva singuri probele care vor fi predate celor care vor administra și vor da ulterior verdictul.

Oamenii care se tem că ar putea fi asimptomatici sau cei care au o stare de sănătate precară și se simt rău, pot veni la orice oră la centrele mobile. Pașii sunt următorii: cei veniți la testare trebuie să-și sufle nasul, să tușească în șervețel, mai apoi să-l pună în pachetul primit. Din acesta vor scoate un bețișor pe care îl vor folosi în gât și în nas pentru prelevarea altor probe. După, bețișorul este introdus cu grijă în tubul din pachet, iar mai apoi se aplică atent codul de bare pe el.

Britanicii se testează singuri pentru COVID-19. Care este procedura?
Britanicii se testează singuri pentru COVID-19. Care este procedura?

Am venit aici pentru a face testul astăzi”

Femeie:Am venit aici pentru a face testul astăzi, pentru că una dintre clientele mele a fost internată cu două zile în urmă, iar acum se află într-o secţie COVID-19. Nu am putut fi testată înainte. Pentru mine, este foarte important să fiu testată. Nu vreau să-mi expun clienţii niciunui risc. Mai întâi, trebuie să-mi suflu nasul şi să tuşesc în şerveţel. Apoi, deschid setul de testare. Voi folosi acelaşi beţişor în gât şi în nas. După aceea, îl introduc cu atenţie în tub, aplic codul de bare… Apoi, îmi curăţ mâinile cu dezinfectant, după care îl introduc în punga de plastic şi-l dau înapoi (celor de la centrul mobil de testare – n.r.) (Sursa: Digi 24)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI