Brigitte Sfăt scoate bani din piatră seacă. Cu ce afacere vrea bruneta să dea marea lovitură

Brigitte Sfăt scoate bani din piatră seacă. Cu ce afacere vrea bruneta să dea marea lovitură
Brigitte Sfăt scoate bani din piatră seacă

Brigiite Sfăt, afaceristă de profesie, scoate bani din piatră seacă. Cu ce se laudă acum vedeta în plan profesional? Are de gând să dea marea lovitură.

Cu ce afacere vrea Brigitte Sfăt să dea marea lovitură?

Brigitte Sfăt a avut un trecut tumultos ce a fost adus adesea în discuție în publicațiile tabloide, dar legătura cu Ilie Năstase a schimbat imaginea acesteia, propulsând-o în topul celor mai mediatizate femei din showbizul românesc. Astfel, aparițiile mondene ale brunetei au devenit frecvente, fiind văzută la evenimente de gală îmbrăcată la patru ace. Drep pentru care, putem să ne gândim că veniturile sale sunt considerabile, iar ele vin din diferitele afaceri pe care le are aceasta, dar, cum în totdeauna dorim mai mult și mai mult, așa este și în cazul Brigittei.

Brigitte Sfăt scoate bani din piatră seacă. Cu ce afacere vrea bruneta să dea marea lovitură
Brigitte și Florin Pastramă

Vedeta este gata să pună la punct cea mai nouă afacere a familiei. Fotoreporterii Spynews au surprins-o pe soția lui Florin Pastramă, luni seară, 16 decembrie, în timp ce se afla într-o locație din București. În imagine se poate vedea că situația este încă în stadiul de renovare. În final, spațiul ar urma să fie o shaormerie, o afacere care ar putea fi profitabilă, dată fiind plăcerea românilor de a mânca oriental.

Planurile familiei Pastramă

La finalul anului 2018, până să plece la ”Ferma. Un nou început”, Pastramă s-a apucat să construiască un mic cartier de șapte vile, în Ștefăneștii de Jos, aflat în afara Bucureștiului, mai exact, la 13 kilometri de Capitală.

Informațiile de pe site-urile de specialitate arată că o casă are minimum patru camere și o suprafață utilă de 130 mp. Prețul pentru o astfel de locuință este de 79.900 de euro. O vilă a fost deja vândută și au mai rămas disponibile șase. Cu banii câștigați, Brigitte a declarat pentru click.ro că vor să investească tot în imobiliare.

„Vrem să ridicăm un bloc de locuinţe în Sectorul 2. Deocamdată suntem la faza de proiect, discuţii. Aşteptăm să vedem cum se materializează. Cam aşa ne «relaxăm» noi deocamdată”, a mai spus Brigitte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI