Brigitte Pastramă, detalii incredibile despre ce făcea Amalia în timpul căsniciei ei cu Ilie Năstase. „Mergea cu noi în concedii, plângeam”

Brigitte Pastramă, detalii incredibile despre ce făcea Amalia în timpul căsniciei ei cu Ilie Năstase. „Mergea cu noi în concedii, plângeam”
Brigitte Pastrama rupe tacerea

Brigitte Pastramă este o femeie puternică și asumată, care nu se ascunde după deget. Cine o place așa cum este îi admiră curajul de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Unsă cu toate alifiile, vedeta nu se sfiește să spună adevărul despre căsnicia cu Ilie Năstase și motivul real care a dus la separare. De ce nu a mai fost posibilă împăcarea?

Brigitte Pastramă, adevărul despre căsnicia cu Ilie Năstase

În cadrul podcastului TACLALE, fosta soție a lui Ilie Năstase a făcut dezvăluiri șocante. Celebra Brigitte Pastramă a rememorat episodul care a contribuit decisiv la separarea de marele tenismen. Vedeta face acum acuzații grave și dă din casă totul. Ce rol a avut Amalia Năstase în căsnicia sa cu afaceristul român. La asta nu te-ai fi așteptat!

Acuzații grave lansate de brunetă

Deși s-a vindecat de trădările fostului soț, Brigitte Pastramă suferă când își amintește de tot calvarul din trecut, mai ales când primise un diagnostic crunt și avea nevoie de susținerea lui Ilie Năstase. Potrivit spuselor ei, căsnicia ei a fost în trei, persoană terță fiind Amalia Năstase.

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine. Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. – Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru, unde aveau niște aparate foarte primitive. Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi (n.r. – Ilie și Amalia Năstase) au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a mărturisit bruneta, potrivit Cancan.

Ce dezvăluie despre Amalia Năstase

Cele două doamne Năstase au avut o relație încordată pe tot parcursul căsătoriei lui Brigitte cu Ilie: „Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că, dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la biserică și plângeam”.

„I se băga în cap că n-am nimic”

A primit ajutor nesperat din partea secretarei lui Ion Țiriac, susține Brigitte Sfăt: „Până la urmă, m-am dus în Austria. Lui Ilie i se băga în cap că n-am nimic. Pe mine m-a ajutat foarte mult secretara domnului Țiriac, care a vorbit cu o doamnă care face o chimioterapie foarte bună pe chestia asta, la sân. Vorbiseră, după ce mă operez, să mă duc să fac chimioterapie, undeva lângă Frankfurt. În septembrie, m-a programat domnul doctor la o biopsie, dar domnul de la biopsie mi-a zis să mă opereze direct, pentru că, dacă aveam o tumoare malignă, se putea extinde tot sângele ăla. Pe 17 septembrie 2016, am fost în Viena singură”, a povestit fosta soție a lui Ilie Năstase.

De asemenea, bruneta spune că a clacat psihic din cauza stresului acumulat în toată perioada respectivă, cât și a faptului că Ilie nu a fost aproape de ea, considerând că simulează un diagnostic grav.