Brigitte Pastramă, decizie radicală în privința lui Florin. Ce se întâmplă cu mariajul lor

Brigitte Pastramă, decizie radicală în privința lui Florin. Ce se întâmplă cu mariajul lor
Brigitte Pastrama, decizie radicala in privinta lui Florin

S-a rupt lanțul de iubire între Brigitte și Florin Pastramă. Frumoasa brunetă nu mai vrea să se împace cu soțul ei și spune că relația celor doi are foarte multe probleme. Ce detalii incredibile a dat Robert, fiul vedetei de la Antena Stars. Ce spune despre mariajul celor doi.

Brigitte Pastramă, decizie radicală în privința lui Florin

Scandalul dintre Brigitte și Florin Pastramă pare departe de a se fi rezolvat. Vedeta de la Antena Stars traversează una dintre cele mai negre perioade ale vieții sale. Fiul frumoasei brunete este determinat să o ajute pe mama lui să își găsească liniștea și să fie fericită.

„Trebuie să fac cumva să îi împac, dar nu știu cum să fac. Sunt grei de cap amândoi, e foarte complicat.”, a explicat Robi.

Robert vrea să îi împace pe Brigitte și Florin Pastramă, despre care este convins că se iubesc foarte mult. Cu toate acestea, fosta soție a lui Ilie Năstase declară că nu vrea să mai aibă de-a face cu actualul ei partener de viață.

Brigitte tună și fulgeră de câteva luni și spune că soțul ei nu o respectă și o jignește de față cu angajații ei, lucru peste care bruneta nu poate trece atât de ușor.

„Cât timp nu sunt respectată și sunt călcată în picioare, și îmi calcă munca în picioare, eu nu mai consider că vreau să am o relație cu un astfel de indivit. Mă deranjează că el își ia meritele pe munca mea și pe jumătate de milion investit de mine.

Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani. Pe banii mei și munca mea el să fie șmecher și eu slugă și când vine camera să mă scoată pe mine ingrată și rea? Să facă asta la el în Colentina, nu la mine.

El este eroul victimă. Nu-mi respectă munca. Eu nu sunt mama lui, nu am obligații față de el, atâta timp cât el nu aduce un ban în casă, măcar să mă respecte, dar el mă înjură de față cu angajații ”, a dezvăluit, vizibil afectată, Brigitte Pastramă.

Ce i-a transmis Robert mamei sale Brigitte Pastramă

Robert, fiul lui Brigitte, spune că tot ce-și dorește este să-și vadă mama împlinită și fericită, dar cu toate acestea preferă să rămână imparțial și să nu se implice foarte mult în viața ei personală.

„Pe mine mă bucură să vă văd împreună, prefer să rămân imparțial, dar, pentru că ești mama mea, mai important pentru mine este ca tu să iei decizia bună. Gândește-te și vezi ce faci”, i-a transmis tânărul brunetei.

Urmăriți Playtech.ro și pe